Рецепт Салат «спокуса» фото

Салат «спокуса»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 20 хв.

Розповім, як приготувати салат"Спокуса" - кращий спосіб порадувати свого коханого чи кохану чудовим романтичним стравою! Вам сподобається і смак, і зовнішній вигляд салату.

Опис приготування:

Цей салат"Спокуса" в домашніх умовах готується дуже легко, я його зараховую до"жіночим" салат, тому що саме пані цінують незвичайні поєднання фруктів і морепродуктів, як тут, наприклад. Так що краще за все цей салат підійде для чоловіків, які готують своїй коханій особливий романтичну вечерю, вона точно не встоїть!

  • Салат-латук - 300 грам
  • Braai - 50 грам
  • Шпинат - 50 грам
  • Sushenaya Cranberries - 30 грам
  • Мигдаль - 30 грам
  • Креветки великі - 15 штук
  • Авокадо - 1 штука
  • Манго - 1 штука
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
  • Спеції - 1 За смаком
салат
1. На рослинному маслі обсмажити очищені креветки до готовності. Обов'язково додамо сіль і спеції - чим більше, тим краще.
салат
2. Креветки поки відкинемо на серветку, щоб пішов зайвий жир, а на цьому ж маслі обсмажити мигдаль.
салат
3. Всі зелені компоненти - latuk, шпинат, Kinzu - моєму і рвемо руками. Викладаємо на дно салатниці, посипаємо журавлиною. Додамо шматочки манго і авокадо. Наверх вже викладаємо креветки і смажені горішки. Заливаємо маслом зі спеціями, це і є заправка салату.
салат
4. Можна перемішати, а можна подати прямо так. Смачного!

Схожі рецепти