Сосиски своїми руками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 5 г. 0 хв.
Чи не довіряєте магазинним сосисок і хочете приготувати смачні, соковиті франкфуртські сосиски для хот-дога самостійно? Спеціально для вас у мене є рецепт сосисок своїми руками, дивіться зараз!
Опис приготування:
Щоб приготувати сосиски своїми руками знадобиться хороший фарш яловичий або наполовину яловичий зі свининою. М'ясо вибирайте не сильно жирне, якщо самі будете робити фарш. Франкфуртські сосиски роблять найчастіше саме з яловичини. Купуйте на базарі готові кишки для сосисок. Також добре, якщо у вас є м'ясорубка зі спеціальною насадкою, тоді процес формування сосисок буде набагато простіше.
- Фарш - 1, 5-2 кілограма
- Суха гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 2 чайних ложки
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 0, 25 чайних ложки
- Часник подрібнений - 1 зубчик
- Кукурудзяний сироп - 2 Ст. Ложки
- Кишки - За смаком(1, 5-2 м)
Підготуйте інгредієнти. Спеції для фаршу змішайте окремо в одну суміш.
Додайте спеції в фарш, також додайте кукурудзяний сироп. Все добре перемішайте.
Фарш викладіть на деко і розрівняйте, відправте в холодильник або морозилку на півгодини.
Тим часом замочіть в теплій воді кишки. Змініть воду один раз хоча б.
Дістаньте фарш з холодильника і пропустіть його через маленьку м'ясорубку.
Потім фарш невеликими порціями подрібніть в блендері - виходить м'ясна паста.
Тепер найважливіший момент - начинити кишки м'ясною масою. Дуже зручно робити це, якщо ваша м'ясорубка або кухонний комбайн мають насадку для сосисок - тоді надіньте і закріпіть на ній кишку з одного кінця.
Якщо такого пристосування немає - скористайтеся обрізаної пластикової пляшкою.
Якщо такого пристосування немає - скористайтеся обрізаної пластикової пляшкою.
М'ясну масу викладіть в чашу м'ясорубки і наповнюйте нею кишки. Сосиски повинні бути щільно набиті, щоб потім не було в них бульбашок повітря або порожніх місць. Це нелегке заняття, Будьте готові.
Наповнюйте кишки фаршем і перев'язуйте ниткою, формуючи сосиски.
Можете сосиски відразу приготувати або відправити їх в морозилку - вони можуть зберігати заморожені кілька днів.
Готуйте сосиски в духовці розігрітій до 200 З до готовності або відваріть в підсоленій воді. Перш ніж будете готувати сосиски, проткніть їх виделкою - а то є можливість, що вони лопнуть або вибухнуть.
По бажанню, можете їх обсмажити хвилин 10, дайте їм підрум'янитися.
Готові сосиски своїми руками дуже гарні для домашніх хот-догів. Подавайте їх з гірчицею, кетчупом або картоплею фрі.
Смачного!
Смачного!