Сосиски своїми руками
(покроковий рецепт з фото)
Чи не довіряєте магазинним сосисок і хочете приготувати смачні, соковиті франкфуртські сосиски для хот-дога самостійно? Спеціально для вас у мене є рецепт сосисок своїми руками, дивіться зараз!
Щоб приготувати сосиски своїми руками знадобиться хороший фарш яловичий або наполовину яловичий зі свининою. М'ясо вибирайте не сильно жирне, якщо самі будете робити фарш. Франкфуртські сосиски роблять найчастіше саме з яловичини. Купуйте на базарі готові кишки для сосисок. Також добре, якщо у вас є м'ясорубка зі спеціальною насадкою, тоді процес формування сосисок буде набагато простіше.
- Фарш - 1, 5-2 кілограма
- Суха гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 2 чайних ложки
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 0, 25 чайних ложки
- Часник подрібнений - 1 зубчик
- Кукурудзяний сироп - 2 Ст. Ложки
- Кишки - За смаком(1, 5-2 м)

Підготуйте інгредієнти. Спеції для фаршу змішайте окремо в одну суміш.

Додайте спеції в фарш, також додайте кукурудзяний сироп. Все добре перемішайте.

Фарш викладіть на деко і розрівняйте, відправте в холодильник або морозилку на півгодини.

Тим часом замочіть в теплій воді кишки. Змініть воду один раз хоча б.

Дістаньте фарш з холодильника і пропустіть його через маленьку м'ясорубку.

Потім фарш невеликими порціями подрібніть в блендері - виходить м'ясна паста.

Тепер найважливіший момент - начинити кишки м'ясною масою. Дуже зручно робити це, якщо ваша м'ясорубка або кухонний комбайн мають насадку для сосисок - тоді надіньте і закріпіть на ній кишку з одного кінця.
Якщо такого пристосування немає - скористайтеся обрізаної пластикової пляшкою.
Якщо такого пристосування немає - скористайтеся обрізаної пластикової пляшкою.

М'ясну масу викладіть в чашу м'ясорубки і наповнюйте нею кишки. Сосиски повинні бути щільно набиті, щоб потім не було в них бульбашок повітря або порожніх місць. Це нелегке заняття, Будьте готові.

Наповнюйте кишки фаршем і перев'язуйте ниткою, формуючи сосиски.

Можете сосиски відразу приготувати або відправити їх в морозилку - вони можуть зберігати заморожені кілька днів.

Готуйте сосиски в духовці розігрітій до 200 З до готовності або відваріть в підсоленій воді. Перш ніж будете готувати сосиски, проткніть їх виделкою - а то є можливість, що вони лопнуть або вибухнуть.

По бажанню, можете їх обсмажити хвилин 10, дайте їм підрум'янитися.

Готові сосиски своїми руками дуже гарні для домашніх хот-догів. Подавайте їх з гірчицею, кетчупом або картоплею фрі.
Смачного!
Смачного!