Рецепт Сорбет з манго фото

Сорбет з манго
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Фрукти , Манго
Пісні страви , Веганські страви
Літні
Десерти , Сорбет
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Ділюся простим рецептом, як приготувати сорбет з манго. Цей заморожений десерт з тропічним смаком просто створений охолоджувати під час літньої спеки!

Опис приготування:

Для приготування сорбета знадобиться потужний блендер, який здатний подрібнювати лід. Манго для цього рецепта підійде свіжий, заморожений або консервований. Сорбет виходить дуже солодким. Якщо любите кислинку, то зменшите кількість цукру.

  • Манго - 350 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Кокосове молоко - 100 грам
сорбет з манго - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
сорбет з манго - фото крок 2
Подрібніть в блендері манго, кокосове молоко і цукор до стану однорідного пюре.
сорбет з манго - фото крок 3
Перелийте пюре в контейнер, закрийте кришкою і відправте в морозильну камеру на 6-8 годин.
сорбет з манго - фото крок 4
Дістаньте заморожену масу, наріжте на кубики і ще раз подрібніть в блендері.
сорбет з манго - фото крок 5
Перекладіть сорбет в контейнер і знову заморозьте. Тепер у нього залишиться креязик консистенція і його легко можна набрати ложкою для морозива.
сорбет з манго - фото крок 6
Сорбет з манго готовий, смачного!

Схожі рецепти