Сорбет з манго
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом, як приготувати сорбет з манго. Цей заморожений десерт з тропічним смаком просто створений охолоджувати під час літньої спеки!
Для приготування сорбета знадобиться потужний блендер, який здатний подрібнювати лід. Манго для цього рецепта підійде свіжий, заморожений або консервований. Сорбет виходить дуже солодким. Якщо любите кислинку, то зменшите кількість цукру.
- Манго - 350 грам
- Цукор - 100 грам
- Кокосове молоко - 100 грам
Підготуйте інгредієнти.
Подрібніть в блендері манго, кокосове молоко і цукор до стану однорідного пюре.
Перелийте пюре в контейнер, закрийте кришкою і відправте в морозильну камеру на 6-8 годин.
Дістаньте заморожену масу, наріжте на кубики і ще раз подрібніть в блендері.
Перекладіть сорбет в контейнер і знову заморозьте. Тепер у нього залишиться креязик консистенція і його легко можна набрати ложкою для морозива.
Сорбет з манго готовий, смачного!