Рецепт Сорбет з абрикосів фото

Сорбет з абрикосів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти , Абрикос
Дієтичне харчування
Для дітей , На святковий стіл , Літні , Десерт
Солодке , Десерти , Сорбет
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Легкий, прохолодний десерт - то, що потрібно в літню спеку. Сорбет можна приготувати з будь-яких фруктів і ягід. Смачно і корисно! Один з моїх фаворитів літніх десертів - сорбет з абрикосів.

Опис приготування:

Розповідаю, як приготувати сорбет з абрикосів на раз, два, три. Нам знадобляться стиглі, соковиті абрикоси і банан. Їх треба заморозити до твердого стану. Для солодощі додамо мед або цукор. Подрібнюємо все за допомогою блендера до стану крижаного пюре, подаємо до столу. Смачного!

  • Абрикос - 300 грам
  • Банан - 150 грам
  • Мед рідкий - 2-3 Ст. Ложок
сорбет з абрикосів - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
сорбет з абрикосів - фото крок 2
Абрикос вимийте, видаліть кісточки, наріжте дрібними шматочками. Банан очистіть, наріжте на скибочки. Поставте нарізані фрукти в морозильник на кілька годин.
сорбет з абрикосів - фото крок 3
Крижані скибочки банана, абрикосів і мед збийте подрібнювачем до стану пюре.
сорбет з абрикосів - фото крок 4
Сервіруйте сорбет в вазочках з листочками м'яти. Смачного!

Схожі рецепти