Сорбет з абрикосів
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, прохолодний десерт - то, що потрібно в літню спеку. Сорбет можна приготувати з будь-яких фруктів і ягід. Смачно і корисно! Один з моїх фаворитів літніх десертів - сорбет з абрикосів.
Розповідаю, як приготувати сорбет з абрикосів на раз, два, три. Нам знадобляться стиглі, соковиті абрикоси і банан. Їх треба заморозити до твердого стану. Для солодощі додамо мед або цукор. Подрібнюємо все за допомогою блендера до стану крижаного пюре, подаємо до столу. Смачного!
- Абрикос - 300 грам
- Банан - 150 грам
- Мед рідкий - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте необхідні продукти.
Абрикос вимийте, видаліть кісточки, наріжте дрібними шматочками. Банан очистіть, наріжте на скибочки. Поставте нарізані фрукти в морозильник на кілька годин.
Крижані скибочки банана, абрикосів і мед збийте подрібнювачем до стану пюре.
Сервіруйте сорбет в вазочках з листочками м'яти. Смачного!