Сніг
(покроковий рецепт з фото)
Вам подобається "дослідити" різні кухні світу? Хочете отримати зануритися в індійську? Тоді не проходите мимо, адже прямо зараз я розповім, як приготувати Барфі - ніжний і апетитний десерт.
Це незвичайний десерт, який рекомендую спробувати тим, хто любить експерименти на кухні. Насичений смак, приголомшливий аромат і дуже оригінальна структура. Справжні індійські солодощі в домашніх умовах з цим покроковим рецептом стануть реальністю. Рекомендую спробувати!
- Нутовая борошно - 1 Склянка
- М'якоть кокоса - 1 Склянка (можна брати стружку)
- Молоко - 1 Склянка
- Масло ДХІ - 1 Склянка (топлене масло)
- Цукор - 2 склянки
- Кардамон - 1/2 чайних ложки
1. Насамперед потрібно підготувати форму, застеливши її пергаментом. ДХІ поставте на вогонь і розтопіть. Відставте поки в сторону.
2. Нутовую борошно викладіть на сковороду з високими бортиками і поставте на вогонь. Обсмажуйте, помішуючи, до появи інтенсивного аромату.
3. Додайте м'якоть кокоса.
4. Обсмажуйте 2-3 хвилини.
5. Тепер всипте цукор.
6. Влийте на сковороду молоко.
7. А слідом - 1/4 склянки розтопленого масла ДХІ.
8. На повільному вогні млоїте, поки не з'являться бульбашки.
9. Влийте ще 1/4 склянки масла ДХІ.
10. Для аромату додайте дрібку кардамону. Перемішайте.
11. Влийте масло і, помішуючи, доведіть масу до загустіння.
12. Перекладіть масу на пергамент, сформуйте рівний корж. Гострим ножем відразу зробіть надрізи, щоб вийшли порційні шматочки. Залиште до повного застигання.