Рецепт Сніг фото

Сніг
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей
Десерти

Вам подобається "дослідити" різні кухні світу? Хочете отримати зануритися в індійську? Тоді не проходите мимо, адже прямо зараз я розповім, як приготувати Барфі - ніжний і апетитний десерт.

Це незвичайний десерт, який рекомендую спробувати тим, хто любить експерименти на кухні. Насичений смак, приголомшливий аромат і дуже оригінальна структура. Справжні індійські солодощі в домашніх умовах з цим покроковим рецептом стануть реальністю. Рекомендую спробувати!

  • Нутовая борошно - 1 Склянка
  • М'якоть кокоса - 1 Склянка (можна брати стружку)
  • Молоко - 1 Склянка
  • Масло ДХІ - 1 Склянка (топлене масло)
  • Цукор - 2 склянки
  • Кардамон - 1/2 чайних ложки
сніг - фото крок 1
1. Насамперед потрібно підготувати форму, застеливши її пергаментом. ДХІ поставте на вогонь і розтопіть. Відставте поки в сторону.
сніг - фото крок 2
2. Нутовую борошно викладіть на сковороду з високими бортиками і поставте на вогонь. Обсмажуйте, помішуючи, до появи інтенсивного аромату.
сніг - фото крок 3
3. Додайте м'якоть кокоса.
сніг - фото крок 4
4. Обсмажуйте 2-3 хвилини.
сніг - фото крок 5
5. Тепер всипте цукор.
сніг - фото крок 6
6. Влийте на сковороду молоко.
сніг - фото крок 7
7. А слідом - 1/4 склянки розтопленого масла ДХІ.
сніг - фото крок 8
8. На повільному вогні млоїте, поки не з'являться бульбашки.
сніг - фото крок 9
9. Влийте ще 1/4 склянки масла ДХІ.
сніг - фото крок 10
10. Для аромату додайте дрібку кардамону. Перемішайте.
сніг - фото крок 11
11. Влийте масло і, помішуючи, доведіть масу до загустіння.
сніг - фото крок 12
12. Перекладіть масу на пергамент, сформуйте рівний корж. Гострим ножем відразу зробіть надрізи, щоб вийшли порційні шматочки. Залиште до повного застигання.

Схожі рецепти