Сніг
(покроковий рецепт з фото)
Вам подобається "дослідити" різні кухні світу? Хочете отримати зануритися в індійську? Тоді не проходите мимо, адже прямо зараз я розповім, як приготувати Барфі - ніжний і апетитний десерт.
Це незвичайний десерт, який рекомендую спробувати тим, хто любить експерименти на кухні. Насичений смак, приголомшливий аромат і дуже оригінальна структура. Справжні індійські солодощі в домашніх умовах з цим покроковим рецептом стануть реальністю. Рекомендую спробувати!
- Нутовая борошно - 1 Склянка
- М'якоть кокоса - 1 Склянка (можна брати стружку)
- Молоко - 1 Склянка
- Масло ДХІ - 1 Склянка (топлене масло)
- Цукор - 2 склянки
- Кардамон - 1/2 чайних ложки
![сніг - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/barfi-363702.webp)
1. Насамперед потрібно підготувати форму, застеливши її пергаментом. ДХІ поставте на вогонь і розтопіть. Відставте поки в сторону.
![сніг - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/barfi-363703.webp)
2. Нутовую борошно викладіть на сковороду з високими бортиками і поставте на вогонь. Обсмажуйте, помішуючи, до появи інтенсивного аромату.
![сніг - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/barfi-363704.webp)
3. Додайте м'якоть кокоса.
![сніг - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/barfi-363705.webp)
4. Обсмажуйте 2-3 хвилини.
![сніг - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/barfi-363706.webp)
5. Тепер всипте цукор.
![сніг - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/barfi-363708.webp)
6. Влийте на сковороду молоко.
![сніг - фото крок 7](https://kuhari.com.ua/img/barfi-363709.webp)
7. А слідом - 1/4 склянки розтопленого масла ДХІ.
![сніг - фото крок 8](https://kuhari.com.ua/img/barfi-363710.webp)
8. На повільному вогні млоїте, поки не з'являться бульбашки.
![сніг - фото крок 9](https://kuhari.com.ua/img/barfi-363711.webp)
9. Влийте ще 1/4 склянки масла ДХІ.
![сніг - фото крок 10](https://kuhari.com.ua/img/barfi-363713.webp)
10. Для аромату додайте дрібку кардамону. Перемішайте.
![сніг - фото крок 11](https://kuhari.com.ua/img/barfi-363715.webp)
11. Влийте масло і, помішуючи, доведіть масу до загустіння.
![сніг - фото крок 12](https://kuhari.com.ua/img/barfi-363716.webp)
12. Перекладіть масу на пергамент, сформуйте рівний корж. Гострим ножем відразу зробіть надрізи, щоб вийшли порційні шматочки. Залиште до повного застигання.