Печиво «Що тане сніг»
(покроковий рецепт з фото)
Таке незвичайне печиво можна сміливо приготувати для гостей. Воно виходить дуже смачним. Гості точно його оцінять і будуть просити його рецепт!
Головними інгредієнтами є маргарин, крохмаль, цукрова пудра, масло рослинне і борошно. Саме завдяки ним печиво виходить дуже розсипчастим, смачним і красивим на вигляд. Випікається воно в духовці досить швидко, тому даний рецепт варто використовувати в тому випадку, якщо до вас хочуть прийти гості.
- Маргарин - 180 грам
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 250 грам
- Масло рослинне - 40 мілілітрів
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У миску викладіть маргарин, наріжте його на шматки. Додайте цукрову пудру і крохмаль.
Влийте масло.
Додайте борошно.
Замісити тісто.
Розкачайте тісто ковбаскою.
Наріжте її на шматки.
Викладіть їх на деко.
Випікайте печиво 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
Готове печиво перекладіть на блюдо, посипте цукровою пудрою.
Ось таке печиво вийшло!