Рецепт Печиво «Що тане сніг» фото

Печиво «Що тане сніг»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 5
Час приготування: 15 хв.

Таке незвичайне печиво можна сміливо приготувати для гостей. Воно виходить дуже смачним. Гості точно його оцінять і будуть просити його рецепт!

Опис приготування:

Головними інгредієнтами є маргарин, крохмаль, цукрова пудра, масло рослинне і борошно. Саме завдяки ним печиво виходить дуже розсипчастим, смачним і красивим на вигляд. Випікається воно в духовці досить швидко, тому даний рецепт варто використовувати в тому випадку, якщо до вас хочуть прийти гості.

  • Маргарин - 180 грам
  • Крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 250 грам
  • Масло рослинне - 40 мілілітрів
печиво
Підготуйте необхідні інгредієнти.
печиво
У миску викладіть маргарин, наріжте його на шматки. Додайте цукрову пудру і крохмаль.
печиво
Влийте масло.
печиво
Додайте борошно.
печиво
Замісити тісто.
печиво
Розкачайте тісто ковбаскою.
печиво
Наріжте її на шматки.
печиво
Викладіть їх на деко.
печиво
Випікайте печиво 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
печиво
Готове печиво перекладіть на блюдо, посипте цукровою пудрою.
печиво
Ось таке печиво вийшло!

Схожі рецепти