Сніданок «Оселедець під шубою» в яйце
(покроковий рецепт з фото)
Коли я побачила це блюдо, я була вражена: така оригінальна і в той же час знайома всім закуска. Виглядає просто приголомшливо! розповім, як приготувати закуску "оселедець під шубою" в яйце.
Тепер і ви знаєте, як приготувати закуску "оселедець під шубою" в яйце. Погодьтеся, ця закуска виглядає дуже цікаво. Головне - це її простота і мініатюрний розмір. Таку закуску дуже легко приготувати. Прикрашайте оселедець під шубою в яйці будь-якою зеленню, наприклад - петрушкою або базиліком. Ще можна додати трохи кмину або лимонного соку.
- Буряк - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 4 штуки
- Оселедець - 1 штука
- Майонез - 100 штук
Відчиніть в підсоленій воді буряк, картопля, морква і яйця. Очистіть овочі від шкірки за допомогою ножа, остудіть. Яйця очистіть від шкаралупи і опустіть в холодну воду остигати.
Розріжте яйця навпіл, витягніть з них жовток, пам'ятайте його виделкою до дрібних шматочків. Білки поставте в холодильник на 10-15 хвилин, що б вони охололи і тримали форму.
Варені овочі потріть на дрібній тертці. Традиційно їх труть на крупну тертку, але слід пам'ятати, що ми готуємо маленьку версію цього салату. Овочі змішайте з жовтками і Майонезом. Дрібно поріжте цибулю, перемішайте його з начинкою. Приправити її за смаком.
Наповніть білки яєць фаршем з овочів. Оселедець поріжте скибочками. Покладіть оселедець поверх яйця. Прикрасьте закуску зеленню і посипте тертим сиром.