Рецепт Смородиновий соус фото

Смородиновий соус
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Ягоди , Смородина
Низькокалорійні
Для дітей , Десерт
Соуси
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 35 хв.

Такий соус можна приготувати як солодким, так і солоним. Підійде червона або чорна смородина. Мій варіант - солодкий. Дуже добре підходить до морозива або пудингу.

Опис приготування:

Приготуйте смородиновий соус до морозива, збиті вершки або випічці. Знадобиться смородина, цукор, олія, вода падає.

  • Смородина червона - 1 Склянка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 20-30 грам
  • М'ята свіжа, гілочки - 2-3 штук
  • Вода - 80 мілілітрів
смородиновий соус - фото крок 1
1. Приготуємо продукти для соусу.
смородиновий соус - фото крок 2
2. Смородину і м'яту вимити, відокремити від гілочок. М'яту порізати.
смородиновий соус - фото крок 3
3. На сковороді розігріваємо вершкове масло.
смородиновий соус - фото крок 4
4. Додаємо цукор.
смородиновий соус - фото крок 5
5. Смажимо цукор до розчинення, постійно помішуючи, щоб отримати легкий карамельний смак соусу.
смородиновий соус - фото крок 6
6. Вливаємо воду і всипаємо смородину.
смородиновий соус - фото крок 7
7. Додаємо м'яту. І на середньому вогні без кришки тушкуємо соус до бажаної густоти.
смородиновий соус - фото крок 8
8. Соус готовий, охолоджуємо і подаємо в соуснику.

Схожі рецепти