Смажений ананас з морозивом
(покроковий рецепт з фото)
Ананас з корицею, поданий з ванільним морозивом - дуже простий, цікавий і смачний десерт, який вам запропонують у далекій Мексиці. Але ми не будемо чекати відпустки, приготуємо всі будинки.
Ананас за рецептом можна посмажити з корицею і цукром на сухій сковороді, постійно помішуючи, або запекти при високій температурі в духовці, що буде абсолютно аналогічно смаженні. Розповідаю докладно, як приготувати смажений ананас з морозивом.
- Ананас - 0, 5 штуки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1-2 склянок
- Морозиво - 100-150 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Ананас наріжте кубиками і перемішайте з цукром і корицею.
Викладіть шматочки ананаса в форму для запікання і запікайте 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Можна один раз перемішати під час
Приготування.
Можна один раз перемішати під час
Приготування.
У креманки заздалегідь розкладіть ванільне
Морозиво і подавайте з гарячим або теплим
Ананасом. Саме так розкривається весь смак
Десерту.
Морозиво і подавайте з гарячим або теплим
Ананасом. Саме так розкривається весь смак
Десерту.
Смачного!