Смачний суп з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Європейський рецепт приготування овочевого супу з кольорової капусти. Просто і смачно!
Кількість порцій: 6
- Вершкове масло - 1 штука
- Цибуля - 1/2 штуки
- Морква - 1 штука
- Селера - 1 штука
- Кольорова капуста - 1 штука
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Мука - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 2 чайних ложки
Промити і покришити кольорову капусту.
Дрібно нарізати моркву, селера і цибулю.
Обсмажити цибулю протягом 2-3 хвилин.
Додати моркву і селеру. Перемішати.
Покласти кольорову капусту. Покришити петрушки.
Зменшити вогонь. Закрити кришкою і готувати протягом 15 хвилин.
Залити бульйон.
Розтопити вершкове масло.
Залити в невелику миску молоко.
Засипати туди ж борошно і змішати.
У топлене масло влити суміш борошна і молока.
Ретельно перемішати.
Влити киплячу суміш в суп.
Додати лаврушку і посолити.
Викласти сметану на тарілку і залити супом.