Смачний суп з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Європейський рецепт приготування овочевого супу з кольорової капусти. Просто і смачно!
Кількість порцій: 6
- Вершкове масло - 1 штука
- Цибуля - 1/2 штуки
- Морква - 1 штука
- Селера - 1 штука
- Кольорова капуста - 1 штука
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Мука - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 2 чайних ложки

Промити і покришити кольорову капусту.

Дрібно нарізати моркву, селера і цибулю.

Обсмажити цибулю протягом 2-3 хвилин.

Додати моркву і селеру. Перемішати.

Покласти кольорову капусту. Покришити петрушки.

Зменшити вогонь. Закрити кришкою і готувати протягом 15 хвилин.

Залити бульйон.

Розтопити вершкове масло.

Залити в невелику миску молоко.

Засипати туди ж борошно і змішати.

У топлене масло влити суміш борошна і молока.

Ретельно перемішати.

Влити киплячу суміш в суп.

Додати лаврушку і посолити.

Викласти сметану на тарілку і залити супом.