Смачний пиріг «Зебра»
(покроковий рецепт з фото)
Пам'ятаю, як в дитинстві мене дивувала випічка, якої я хочу з вами поділитися. Все думала: "як це можливо, щоб вийшло таке тісто? & Quot. Але потім я навчилася робити її сама. Це просто чудо!
Тепер поділюся з вами секретом, як приготувати смачний пиріг "зебра" . Моїй родині він дуже подобається. Для нього знадобляться прості інгредієнти, і зовсім не так багато часу, як може здатися. Ніжна текстура основи просто тане в роті, коли запиваєш пиріг чаєм. Те, що потрібно для завершення вечері.
- Вершкове масло - 150 грам
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль картопляний - 1 Ст. Ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оцет яблучний - 1 Чайна ложка
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
Так як у нас буде 2 тесту, то будемо готувати їх паралельно. У кожній тарілці змішайте по 2 яйця і по половині звичайного і ванільного цукру.
У кожну чашку додайте по рівній частині сметани і масла. Далі - соду, гашене оцтом. Збийте інгредієнти міксером.
Потім розподіліть просіяне борошно. В одне тісто додайте какао, а в інше крохмаль. Все добре перемішайте.
Форму для випічки застеліть папером. Трохи змастіть її маслом. Тепер потрібно правильно розподілити тісто. Зробіть 3 коржі з світлого тесту, а в них влийте трохи темного.
Продовжуйте, чергуючи кольору, вливати тісто по цій техніці, поки воно не закінчиться. Розігрійте духовку до 200 градусів.
Запікайте пиріг протягом 35-40 хвилин до готовності. Смачного чаювання!