Смачні ліниві голубці
(покроковий рецепт з фото)
Витрачати багато часу на підготовку здатна не кожна господиня. Тому сьогодні я пропоную дуже цікавий рецепт. Ви дізнаєтеся, як приготувати смачні ліниві голубці. Відмінний варіант для ділових леді!
Я часто готую ліниві голубці, коли немає часу займатися кулінарією. Такий варіант голубців трохи калорийнее, ніж класичний. Це пояснюється тим фактом, що ліниві голубці доводиться смажити на олії. Однак рідним і близьким якраз такий варіант чомусь подобається більше!
- Фарш - 400 грам
- Мал - 0, 3 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Сухарі паніровочні - 8 Ст. Ложок
Капусту промиваємо під проточною водою і ріжемо на маленькі кубики. Обдаємо окропом на пару хвилин, щоб овоч пом'якшав.
Фарш викладаємо на тарілку. Цибуляочищаємо від лушпиння і нарізаємо дрібним штрихом.
Мал промиваємо і кидаємо в воду, додаємо сіль. Як тільки вода закипить, зменшуємо вогонь і варимо ще 15 хв. Змішуємо рис з фаршем і порізаної капустою.
Формуємо пропорційні котлетки. Обваляємо їх в панірувальних сухарях і обсмажити на сковороді з обох сторін протягом 30-40 хвилин.
Ледачі голубці готові. Смачного!