Рецепт Смачні булочки фото

Смачні булочки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На сніданок, Десерт
Випічка, Солодке, Булочки

Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати смачні булочки. Рецепт досить простий, зате результат перевершить всі ваші очікування, це я гарантую. Буде дуже смачно! Ну що, готуємо?

У підсумку ви отримаєте ніжні, ароматні і дуже смачні булочки, які обов'язково сподобаються вашим домочадцям. Вони відмінно підійдуть до чаю, кава і какао. На свій розсуд можете додати корицю. Готуйте і нічого не бійтеся, у вас точно все вийде!

  • Борошно - 1 кілограм
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Дріжджі - 50 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Подрібнені горіхи - 1 Ст. Ложка
1
Спочатку необхідно вилити молоко в сотейник і підігріти. Далі вводимо в молоко дріжджі і цукор, ретельно перемішуємо. Поступово додаємо просіяне борошно (десь половину) і відставляємо тісто підходити в тепле місце на 20 хвилин.
2
Коли час пройде, в тісто потрібно буде додати сіль, цукор і розтоплене вершкове масло або маргарин. Тепер настає черга другої половини борошна, яку вводимо поступово.
3
Вимішуємо гладке тісто, посипаємо ємність борошном і прибираємо тісто в тепло. Як тільки воно підійде, ділимо на невеликі шматочки і формуємо булочки (я скручую равлики). Викладаємо на деко, застелене пергаментом, і змащуємо його вершковим маслом.
4
Далі викладаємо булочки і залишаємо їх хвилин на 7. Перед випічкою змащуємо булочки яйцем, присипаємо цукром і рубаними горіхами. Випікаємо до готовності в розігрітій до 170 С духовці (хвилин 20-25). Смачного!

Схожі рецепти