Рецепт Смачні булочки фото

Смачні булочки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт
Випічка , Солодке , Булочки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати смачні булочки. Рецепт досить простий, зате результат перевершить всі ваші очікування, це я гарантую. Буде дуже смачно! Ну що, готуємо?

Опис приготування:

У підсумку ви отримаєте ніжні, ароматні і дуже смачні булочки, які обов'язково сподобаються вашим домочадцям. Вони відмінно підійдуть до чаю, кава і какао. На свій розсуд можете додати корицю. Готуйте і нічого не бійтеся, у вас точно все вийде!

  • Борошно - 1 кілограм
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Дріжджі - 50 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Подрібнені горіхи - 1 Ст. Ложка
1
Спочатку необхідно вилити молоко в сотейник і підігріти. Далі вводимо в молоко дріжджі і цукор, ретельно перемішуємо. Поступово додаємо просіяне борошно (десь половину) і відставляємо тісто підходити в тепле місце на 20 хвилин.
2
Коли час пройде, в тісто потрібно буде додати сіль, цукор і розтоплене вершкове масло або маргарин. Тепер настає черга другої половини борошна, яку вводимо поступово.
3
Вимішуємо гладке тісто, посипаємо ємність борошном і прибираємо тісто в тепло. Як тільки воно підійде, ділимо на невеликі шматочки і формуємо булочки (я скручую равлики). Викладаємо на деко, застелене пергаментом, і змащуємо його вершковим маслом.
4
Далі викладаємо булочки і залишаємо їх хвилин на 7. Перед випічкою змащуємо булочки яйцем, присипаємо цукром і рубаними горіхами. Випікаємо до готовності в розігрітій до 170 С духовці (хвилин 20-25). Смачного!

Схожі рецепти