Смачна куряча грудка
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам подивитися, як приготувати смачну курячу грудку, дивовижно соковиту і ніжну. Ми додамо до неї гірчично-вершковий соус і трохи каперсів. Буде смачно і незвично.
Всього півгодини знадобиться, щоб приготувати це приголомшливе блюдо. Смак соусу виходить вельми вишуканим. Приготувавши його вперше, я була здивована, що з простих інгредієнтів вийшло таке диво. Раніше я не пробувала поєднувати вино з вершками. Але це дійсно класно!
- Куряча грудка - 1 кілограм
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно пшеничне - 30 грам
- Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1, 5 Ст. Ложки
- Біле вино - 240 мілілітрів
- Вершки жирні - 240 мілілітрів
- Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка (з гіркою)
- Каперсами - 3 Ст. Ложки
- Петрушка рубана - 2 Ст. Ложки
Грудки посоліть і поперчіть, обваляйте гарненько в борошні.
Розтопіть обидва види масла і обсмажте курку по 3 хвилинки на кожній стороні. Тим часом духовку розігрійте до 180 градусів.
Курку загорніть у фольгу і відправте в духовку на 10 хвилин. Тим часом до маслу на сковороді влийте вино, через 5 хвилин влийте вершки.
Через 3 хвилини додайте каперси, петрушку, гірчицю, перемішайте і викладіть в соус курку, протушкувати пару хвилин і подавайте.