Слойки з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є в наявності листкове тісто і смачна ковбаса, подивіться, як приготувати слойки з ковбасою! Проста і апетитна випічка, якої завжди можна швидко перекусити або взяти з собою.
Зручніше за все використовувати вже готове листкове тісто, я вважаю за краще брати дріжджове, так як воно добре тримаємо форму випічки. Ковбасу можна брати будь-яку варенку, головне, щоб була хорошої якості. Слойки подаються до столу теплими, але і холодними також смачно!
- Листкове тісто - 1 штука (упаковка)
- Ковбаса - 200 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Яйце - 1 штука
![слойки з ковбасою - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/sloiki_s_kolbasoi-350556.webp)
Разморозьте листкове тісто. Потім розріжте на смужки по 10-12 см шириною. Кожну смужку розгортаємо в квадратик.
![слойки з ковбасою - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/sloiki_s_kolbasoi-350557.webp)
На одну половинку квадратика викладаємо два кружечка ковбаси і дві скибочки сиру. На вільної частини тесту робимо поперечні надрізи ножем. Краї слойки змащуємо жовтком.
![слойки з ковбасою - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/sloiki_s_kolbasoi-350558.webp)
Накриваємо начинку вільної частиною тіста. Краї притискаємо.
![слойки з ковбасою - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/sloiki_s_kolbasoi-350559.webp)
Застеляємо деко папером для випічки. Викладаємо на нього слойки.
![слойки з ковбасою - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/sloiki_s_kolbasoi-350560.webp)
Випікаємо в духовці 30 хвилин, температура 200 градусів.
![слойки з ковбасою - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/sloiki_s_kolbasoi-350561.webp)
Смачного!