Слойки з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є в наявності листкове тісто і смачна ковбаса, подивіться, як приготувати слойки з ковбасою! Проста і апетитна випічка, якої завжди можна швидко перекусити або взяти з собою.
Зручніше за все використовувати вже готове листкове тісто, я вважаю за краще брати дріжджове, так як воно добре тримаємо форму випічки. Ковбасу можна брати будь-яку варенку, головне, щоб була хорошої якості. Слойки подаються до столу теплими, але і холодними також смачно!
- Листкове тісто - 1 штука (упаковка)
- Ковбаса - 200 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Яйце - 1 штука
Разморозьте листкове тісто. Потім розріжте на смужки по 10-12 см шириною. Кожну смужку розгортаємо в квадратик.
На одну половинку квадратика викладаємо два кружечка ковбаси і дві скибочки сиру. На вільної частини тесту робимо поперечні надрізи ножем. Краї слойки змащуємо жовтком.
Накриваємо начинку вільної частиною тіста. Краї притискаємо.
Застеляємо деко папером для випічки. Викладаємо на нього слойки.
Випікаємо в духовці 30 хвилин, температура 200 градусів.
Смачного!