Скумбрія в сметані в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Мені здається, що не приготуй зі скумбрії - завжди буде смачно! Сьогодні я хочу поділитися з вами одним з моїх улюблених рецептів, як приготувати скумбрію в сметані в духовці.
Якщо не знаєте, що приготувати на вечерю - ось вам ідея! Скумбрія в сметані з гірчицею в духовці - ідеальний варіант для вечері, святкового обіду і зустрічі гостей. Готується рибка досить просто, а результат вас вразить! обов'язково спробуйте!
- Скумбрія - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Гірчиця дижонская - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1/2 чайних ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Скумбрію попередньо розморозити. Відріжте голову, розріжте по хребту і розгорніть, як книжку, видаліть нутрощі. Добре промийте.
Лук наріжте півкільцями.
Сметану змішайте з гірчицею. Я спеціально вказувала приблизну кількість і сметани, і гірчиці, оскільки тут все за смаком. Мені подобається, коли гірчиці і сметани рівну кількість, але кому так не подобається, можна додати горчічкі менше, або зовсім не додавати - скумбрія зі сметаною в духовці прекрасна!
Скумбрію посоліть, змастіть з обох сторін підготовленим соусом.
Запікати скумбрію можна як в фользі, так в рукаві. Сьогодні я скористаюся рукавом для запікання. З одного боку рукав зав'яжіть, а всередину покладіть нарізану цибулю.
Зверху на цибулю покладіть скумбрію. Зауважте рукав з іншого боку. Запікайте скумбрію в духовці при температурі 200 градусів 30-40 хвилин. Все залежить від духовки. Для 10 хвилин до готовності рукав розрізати, щоб рибка підрум'янилася зверху.
Ось такою апетитною вийшла скумбрія в сметані в духовці.
А ось такою вона вийшла всередині. Смачного!