Рецепт Скумбрія запечена в сметані фото

Скумбрія запечена в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Скумбрія
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Шикарний варіант обіду для всієї родини - скумбрія, запечена в сметані. Швидко, просто і дуже смачно!

Скумбрія, запечена в сметані, просто ідеально підійде до будь-якого гарніру, особливо буде вдало поєднуватися з рисом або запеченою картоплею, також можна до риби запропонувати просто овочі - свіжі або варені. За бажанням ви можете в рецепт додати різні спеції або додаткові інгредієнти на свій смак.

  • Скумбрія - 300 грам
  • Морква - 80 грам
  • Цибуля ріпчаста - 80 грам
  • Крем - 150 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
скумбрія запечена в сметані - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти за списком. Духовку прогрейте до 180 градусів.
скумбрія запечена в сметані - фото крок 2
Очистіть цибулю, сполосніть і просушіть. Після цибулю наріжте півкільцями.
скумбрія запечена в сметані - фото крок 3
Прогрійте сковороду, влийте масло. Перекладіть в сковороду цибулю, додайте моркву, нарізану брусочками.
скумбрія запечена в сметані - фото крок 4
Підсмажте овочі пару хвилин. Тушку скумбрії почистіть і сполосніть. Наріжте рибу шматочками і викладіть поверх овочів.
скумбрія запечена в сметані - фото крок 5
Залийте все сметаною, додайте сіль і перець за смаком, лавровий лист. Переставте ємність в духовку, ручку від'єднайте або ж використовуйте будь-яку форму для духової шафи. Готуйте скумбрію 25-30 хвилин. Через деякий час рибу подайте до столу.
скумбрія запечена в сметані - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти