Скумбрія запечена в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Шикарний варіант обіду для всієї родини - скумбрія, запечена в сметані. Швидко, просто і дуже смачно!
Скумбрія, запечена в сметані, просто ідеально підійде до будь-якого гарніру, особливо буде вдало поєднуватися з рисом або запеченою картоплею, також можна до риби запропонувати просто овочі - свіжі або варені. За бажанням ви можете в рецепт додати різні спеції або додаткові інгредієнти на свій смак.
- Скумбрія - 300 грам
- Морква - 80 грам
- Цибуля ріпчаста - 80 грам
- Крем - 150 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти за списком. Духовку прогрейте до 180 градусів.
Очистіть цибулю, сполосніть і просушіть. Після цибулю наріжте півкільцями.
Прогрійте сковороду, влийте масло. Перекладіть в сковороду цибулю, додайте моркву, нарізану брусочками.
Підсмажте овочі пару хвилин. Тушку скумбрії почистіть і сполосніть. Наріжте рибу шматочками і викладіть поверх овочів.
Залийте все сметаною, додайте сіль і перець за смаком, лавровий лист. Переставте ємність в духовку, ручку від'єднайте або ж використовуйте будь-яку форму для духової шафи. Готуйте скумбрію 25-30 хвилин. Через деякий час рибу подайте до столу.
Смачного!