Сирно-ягідна запіканка
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжна, повітряна і апетитна сирно-ягідна запіканка в домашніх умовах - це не тільки неймовірно смачний, але і корисний десерт для всієї родини.
Цей простий рецепт сирно-ягідної запіканки доведеться смаку всім любителям десертів без зайвого клопоту. Використовується в даному варіанті брусниця, але ви можете взяти абсолютно будь-які ягоди, які є у вас під рукою. Красиво, смачно і завжди ідеально!
- Сир - 500 грам
- Ягоди - За смаком
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 50-100 грам
- Манна крупа - 50 грам
- Панірувальні сухарі - 50 грам
- Крем - 50 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Щоб повторити цей рецепт приготування сирно-ягідної запіканки на своїй кухні, вам будуть потрібні наступні інгредієнти. Кількість ягід і цукру ви можете варіювати за смаком.
2. Дно жароміцної форми змастіть вершковим маслом і присипте панірувальні сухарі. Це додасть особливу пікантність і хрустку скоринку.
3. У глибоку миску протріть сир. Додайте за смаком цукор, сметану, трохи манної крупи. Мартенс відділи Желтков, останні викладіть в сир. Все як слід перемішайте до однорідності.
4. Білки збийте в міцну піну, а потім перекладіть до сиру. Акуратно перемішайте, щоб маса залишалася повітряної. Для аромату можете використовувати ванільний цукор, наприклад.
5. Духовку заздалегідь розігріти до 180 градусів. У форму викладіть половину сиру, а зверху - вимиті і обсушені ягідки. Можна присипати їх невеликою кількістю цукру.
6. Зверху викладіть другу половину сирної маси, розрівняйте верх і відправте в духовку хвилин на 50-55.
7. Сподіваюся, що цей варіант, як приготувати сирно-ягідну запіканку, буде вам до смаку. Виходить ось така шалено смачна краса.
Смачного!
Смачного!