Рецепт Ягідна піца фото

Ягідна піца
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Ягоди
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Піца
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Рецепт приготування десерту з малиновим джемом, рікоттою і ягодами.

Опис приготування:

Розігріти духовку до 170 градусів. Помістити коржі на аркуші для випічки і полити кожну столовою ложкою малинового джему, поширюючи його майже до країв. Випікати до готовності, близько 10 хвилин.

Прибрати коржі з духовки і охолодити до кімнатної температури.

Ложкою викласти 1/4 чашки рикотта на кожен коржик, поширюючи її майже до країв. Розділити ягоди серед коржів, чергуючи ряди малини, ожини, полуниці і чорниці. Полити зверху залишилися малиновим джемом. Подавати відразу ж, нарізавши скибочками, як піцу.


  • Коржі - 4 штуки(Для фахитас)
Розігріти духовку до 170 градусів. Помістити коржі на аркуші для випічки і полити кожну столовою ложкою малинового джему, поширюючи його майже до країв. Випікати до готовності, близько 10 хвилин.

Прибрати коржі з духовки і охолодити до кімнатної температури.

Ложкою викласти 1/4 чашки рикотта на кожен коржик, поширюючи її майже до країв. Розділити ягоди серед коржів, чергуючи ряди малини, ожини, полуниці і чорниці. Полити зверху залишилися малиновим джемом. Подавати відразу ж, нарізавши скибочками, як піцу.

Схожі рецепти