Ягідна піца
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування десерту з малиновим джемом, рікоттою і ягодами.
Розігріти духовку до 170 градусів. Помістити коржі на аркуші для випічки і полити кожну столовою ложкою малинового джему, поширюючи його майже до країв. Випікати до готовності, близько 10 хвилин.
Прибрати коржі з духовки і охолодити до кімнатної температури.
Ложкою викласти 1/4 чашки рикотта на кожен коржик, поширюючи її майже до країв. Розділити ягоди серед коржів, чергуючи ряди малини, ожини, полуниці і чорниці. Полити зверху залишилися малиновим джемом. Подавати відразу ж, нарізавши скибочками, як піцу.
- Коржі - 4 штуки(Для фахитас)
Прибрати коржі з духовки і охолодити до кімнатної температури.
Ложкою викласти 1/4 чашки рикотта на кожен коржик, поширюючи її майже до країв. Розділити ягоди серед коржів, чергуючи ряди малини, ожини, полуниці і чорниці. Полити зверху залишилися малиновим джемом. Подавати відразу ж, нарізавши скибочками, як піцу.