Сирно-м'ясний рулет
(покроковий рецепт з фото)
Смачний рулет і не дуже клопіткий рецепт. Обов'язково приготуйте! Можна подавати як холодним, так і гарячим.
Для приготування цієї страви нам знадобиться м'ясний фарш, варені яйця, тертий сир і зелень.
- Яловичина - 1 кілограм
- Часник - 2 зубчики
- Сир твердий - 100 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сіль, перець, спеції - За смаком

Яловичину нарізати на невеликі шматочки.

Перекрутити на м'ясорубці. Разом з м'ясом перекрутити 2 зубчики часнику.

Додайте до фаршу спеції і яйце.

Вимішайте до однорідності фарш. Влийте 0, 5 склянки води. Знову вимішайте.

На харчовій плівці розкладіть фарш. Надайте форму плоского пласта. На серединку викладіть натертий сир, нарізане кубиком відварене яйце і трохи зелені.

Поверніть в рулет. Прокатайте шов, щоб він добре стримався.

З фольги та паперу для випічки (щоб м'ясо не пристало до фользі) сформуйте поддончик. Інвестуйте в рулетку по догляду. Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте рулет в духовці близько 40 хвилин.

Наріжте і подайте до столу остиглим або теплим. Смачного!