Сирний суп з вешенками
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний, дуже ароматний і ситний сирний суп з вешенками в домашніх умовах готується дуже легко. І своїм рецептом я хочу поділитися сьогодні з вами. Смачний і дуже ароматний буде суп, реомендую!
Ділюся з вами рецептом приготування сирного супу з вешенками. Смачний і ситний суп, який виходить дуже смачним, але при цьому готується дивно швидко - тепер це реальність! Я так думаю, навіть новачок на кухні без проблем впорається з таким рецептом. Спробуйте, і ви зрозумієте, що оргинальний вершковий білий суп може приготувати навіть починаюча господиня! півгодини - і обід готовий!
- Картопля - 500 грам
- Гливи заморожені - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сир плавлений - 200 грам (пастоподібний м'який сир. Який можна набрати ложкою)
- Вода - 3 L
- Спеції - За смаком
1. На сковороді розігріємо 1 ст.Л. Масла. І відразу ж кидаємо грибочки, без розморожування - зайва волога вийде під час смаження. Обсмажити, поки волога не виділиться і не випарується. Солимо і додаємо спеції тепер.
2. Далі додамо подрібнені цибулю і моркву, обжарм все разом до готовності. Паралельно на плиту ставимо воду, як на суп, і варимо в ній картоплю до готовності.
3. Коли картопля готова - відправляємо вміст сковороди в каструлю, перемішаємо, додамо спеції. І ще раз доводимо до кипіння.
4. А тепер потроху, по ложці, вводимо сир і перемішаємо, щоб він весь розчинився. В останній раз доводимо суп до кипіння, вимикаємо вогонь і подаємо його до столу гарячим!