Сирний пиріг з ананасами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.
Приготувавши сирний пиріг з ананасами ви будете впевнені що сир в такому вигляді ваша дитина точно з'їсть. А про дорослих і говорити не доводиться.
Опис приготування:
Фруктову добавку в пиріг можна міняти.
- Сир - 400 грам(200г в тісто, 200г в крем)
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 3 штуки(1 в тісто, 2 в вершках)
- Крем - 3 Ст. Ложки(1 ст.Ложка в тісто, 2ст.Ложки в крем)
- Цукор - 1 Склянка(0, 5 склянки в тісто, 0, 5 склянки в крем)
- Борошно - 2 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Ананаси консервовані - 1 частина (банку)
Збиваємо яйця з цукром. Поступово додаємо сметану, а в кінці розм'якшене вершкове масло.
Соду краще погасити оцтом і вже потім додаємо до основної маси і перемішати.
Потрібно замісити некруте, м'яке тісто. Краще робити заміс вручну. Готове тісто покласти в холодильник на 30 хвилин.
У цей час можна приготувати сирний крем. Для цього всі інгредієнти перераховані для крему збити в однорідну масу.
Холодне тісто викласти у формі формуючи бортики.
Зверху виловити шматочки ананаса.
Покрити ананаси сирним кремом і можна ставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Готовність визначається наявністю ущільнення зверху на пирозі. Не виймаючи пиріг з форми охолоджуємо його. За бажанням зверху можна полити фруктовим сиропом.