Сирний пиріг в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам, як зробити сирний пиріг в духовці з фруктами, горіхами і ягодами. Дуже апетитний, неймовірно смачний і досить простий у приготуванні.
Це корисний і смачний сирний пиріг в духовці в домашніх умовах - прекрасний варіант десерту до чаю для дорослих і малят. Кількість ягід і фруктів ви можете варіювати за смаком, як і кількість використовуваного цукру. Пиріг виходить неймовірно багатим різними смаками і ароматами.
- Яйце - 4 штуки
- Сир - 250 грам
- Цукор - 1-3 Ст. Ложок
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 120 грам
- Борошно - 2 склянки
- Горіхи - За смаком
- Ягоди і фрукти - За смаком

1. У невелику мисочку протріть сир. Додайте за смаком цукор, перемішайте до однорідності.

2. Окремо збийте яйця (можна попередньо відокремити білки від жовтків).

3. Розтопити вершкове масло, остудіть трохи і додайте до яєць. Перекладіть туди ж сир, перемішайте і почніть поступово додавати просіяне борошно. Тісто має вийти не крутим і без грудочок.

4. В даний рецепт приготування сирного пирога в духовці я дуже рекомендую використовувати яблука і полуницю. Очистіть, вимийте і наріжте тонкими скибочками.

5. Додайте в тісто і акуратно перемішайте. Для аромату можете всипати дрібку кориці.

6. Змастіть жароміцних форму маслом і перекладіть тісто.

7. Зверху рекомендую доповнити сирний пиріг в духовці в домашніх умовах сухофруктами, цукатами і горішками. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте близько 40-45 хвилин.

8. Ось такий апетитний пиріг вийшов в результаті. Подавати до столу його можна зі сметаною. Приємного чаювання!