Сирний бісквіт
(покроковий рецепт з фото)
Давайте спробуємо приготувати сирний бісквіт. Ароматний і ніжний, готується швидко, а з'їдається із задоволенням! Для тих, хто не любить солодке - відмінне доповнення до чаю або кави.
Простий рецепт ситної домашньої випічки. За бажанням в тісто можна додати свіжу зелень або улюблені спеції. Рецепт простий, доступний і бюджетний. Спробуйте!
- Яйце - 4 штуки
- Борошно - 80 грам
- Сир - 80 грам (твердих сортів)
- Сіль - За смаком
- Паприка - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Відокремте білки від жовтків і збийте їх з сіллю до стійких піків.
Не перестаючи збивати по одному додайте жовтки.
Кожен жовток повинен повністю змішатися з білковою масою.
Додайте частинами просіяне борошно. Вмішайте борошно в тісто ложкою або лопаткою руху знизу вгору.
Додайте тертий на дрібній тертці сир.
Акуратно перемішайте такими ж рухами до його рівномірного розподілу.
Форму для випічки змастіть маслом. Дно і боки присипте борошном або манкою і перекладіть тісто в форму. Випікайте при температурі 180 градусів близько 30-40 хвилин.
Як тільки верх підрум'яниться - сирний бісквіт готовий. Даємо йому трохи охолонути в формі, потім витягуємо і подаємо до столу.
Перед подачею сирний бісквіт нарізаємо на порції і посипаємо зверху паприкою. Смачного!