Рецепт Сирний бісквіт фото

Сирний бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Сир
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , Полудень
Випічка , Бісквіт
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Давайте спробуємо приготувати сирний бісквіт. Ароматний і ніжний, готується швидко, а з'їдається із задоволенням! Для тих, хто не любить солодке - відмінне доповнення до чаю або кави.

Опис приготування:

Простий рецепт ситної домашньої випічки. За бажанням в тісто можна додати свіжу зелень або улюблені спеції. Рецепт простий, доступний і бюджетний. Спробуйте!

  • Яйце - 4 штуки
  • Борошно - 80 грам
  • Сир - 80 грам (твердих сортів)
  • Сіль - За смаком
  • Паприка - За смаком
сирний бісквіт - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
сирний бісквіт - фото крок 2
Відокремте білки від жовтків і збийте їх з сіллю до стійких піків.
сирний бісквіт - фото крок 3
Не перестаючи збивати по одному додайте жовтки.
сирний бісквіт - фото крок 4
Кожен жовток повинен повністю змішатися з білковою масою.
сирний бісквіт - фото крок 5
Додайте частинами просіяне борошно. Вмішайте борошно в тісто ложкою або лопаткою руху знизу вгору.
сирний бісквіт - фото крок 6
Додайте тертий на дрібній тертці сир.
сирний бісквіт - фото крок 7
Акуратно перемішайте такими ж рухами до його рівномірного розподілу.
сирний бісквіт - фото крок 8
Форму для випічки змастіть маслом. Дно і боки присипте борошном або манкою і перекладіть тісто в форму. Випікайте при температурі 180 градусів близько 30-40 хвилин.
сирний бісквіт - фото крок 9
Як тільки верх підрум'яниться - сирний бісквіт готовий. Даємо йому трохи охолонути в формі, потім витягуємо і подаємо до столу.
сирний бісквіт - фото крок 10
Перед подачею сирний бісквіт нарізаємо на порції і посипаємо зверху паприкою. Смачного!

Схожі рецепти