Сирники з яблуком і сухофруктами
(покроковий рецепт з фото)
Хочете на сніданок зробити щось не тільки корисне, але і смачне? Тоді пропоную вам чудовий рецепт сирних сирників, які напевно сподобається і дорослим, і малюкам. Рекомендую спробувати!
Навіть тим, хто не відносить себе до шанувальників сиру, раджу взяти на замітку цей варіант, як приготувати сирники з яблуком і сухофруктами. Дуже ніжні, апетитні, солодкі і дійсно смачні. Подавати до столу їх можна з цукровою пудрою, ягідним сиропом, згущеним молоком або сметаною. А саме класне то, що вони залишаються смачними і м'якими навіть після того, як охолонуть.
- Сир - 300 грам
- Ізюм - 50 грам
- Яблуко - 1-2 штук
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 2 Ст. Ложки(+ для панірування )
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Сир з яблучком - це завжди відмінна ідея!
2. Яблуко вимийте, очистіть і натріть на тертці. Сир можна протерти через сито.
3. З'єднайте в глибокій мисці сир, яблуко, додайте цукор і борошно. Можна для аромату додати корицю або ваніль.
4. Вбийте яйце. Щоб маса не була занадто рідкою, можна додати тільки жовток.
5. І, звичайно ж, сухофрукти за смаком. В даному випадку це родзинки, але прекрасно підійде також курага, інжир, чорнослив. Все як слід перемішайте до однорідності.
6. Сформуйте вологими руками сирники і обваляйте в борошні. На сковороді розігрійте рослинну і вершкове масло. Викладайте сирники і смажте на середньому вогні до рум'яності з двох сторін.