Сирники в духовці з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Всіма улюблені сирники в духовці з манкою в домашніх умовах можна готувати по-різному і кожен рецепт по-своєму гарний. Ця страва відмінно підійде на сніданок і полуденок, а діти особливо люблять сирники.
Незвичайний класичний рецепт сирників в духовці з манкою, але незважаючи на це, вони виходять дивно смачними і ніжними. Манка є відмінним скріплює компонентом і надає свою родзинку сирників.
- Яйце - 1 штука
- Сир - 200 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Манна крупа - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Крем - 1 Ст. Ложка
1. Готують сирники різними способами: з яблуками, родзинками, курагою і навіть з манкою. Саме такий класичний рецепт сирників в духовці з манкою пропоную всім досвідченим кулінарам і початківцям кухарям.
1. Свіжий сир з'єднайте з манкою, цукром і яйцем, після чого перемішайте масу і дайте їй постояти близько двадцяти хвилин. Це потрібно для того, щоб мука розбухла. Краще брати не зовсім холодний сир.
3. У масу додайте залишився кількість борошна і замісити тісто. Зверніть увагу на те, що борошно повинно бути просіяного.
4. Щоб наші сирнічкі не розтікається, гарненько вимісити тісто. Воно повинно бути середньої густоти, тим більше, що манка є відмінним скріплює компонентом. От і все. Тепер викладіть сирники на деко, покритий фольгою або пергаментом. Зверху змастіть їх сметаною і запікайте в духовці при 180 градусів не більше 20 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб сирники не підгоріли і при появі золотистого кольору - витягуйте їх на поверхню.
5. Я подавала сирники зі сметаною і варенням. Вся справа смаку, але, повірте, вони виходять повітряними, ніжними і дуже смачними. За бажанням можна присипати цукровою пудрою.