Сирники сирні з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Сирники сирні з манкою виходять дуже ніжними і смачними. Це відмінний варіант для сніданку, особливо в тій хаті, де є маленькі діти. Також такі сирники можна подавати на полуденок.
Якщо вам потрібно знати, як приготувати сирники сирні з манкою, то просто прочитайте цей рецепт. Сирники виходять дуже повітряними, а на їх приготування йде зовсім небагато часу. Додайте в сир замочений з вечора родзинки, тоді сирники вийдуть ще смачніше.
- Крупа манна - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сир - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
У великій мисці змішайте сир (краще вибирати домашній, натуральний), цукор і манку. Якщо у вас вийшла дуже рідка маса, то просто додайте ще манної крупи. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
У невелике блюдце насипте пшеничне борошно. Зачерпує сирне тісто ложкою і викладайте в блюдце з борошном. Руками формуйте кульки. Вони повинні бути розміром з волоський горіх.
Кожен отриманий кульку розплющите в руках так, щоб вийшла коржик висотою в один-два сантиметри. Гарненько обваляйте отримані сирники в борошні.
У сковорідку влийте рослинне масло і розігрійте його на плиті. Зменшіть вогонь і викладіть на сковороду сирники. Обсмажуйте їх з обох боків до появи золотистої скоринки.