Сирне суфле в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.
Просте, швидке в приготуванні, дуже ніжне і апетитне сирне суфле в духовці в домашніх умовах - прекрасний варіант десерту до чаю без зайвого клопоту. Готуємо разом!
Опис приготування:
Це дивовижний варіант, як приготувати сирне суфле в духовці, який обов'язково варто взяти на замітку. Мінімум інгредієнтів і часу, а результат приголомшливий. Неймовірно ніжне і повітряне суфле буквально тане в роті. Обов'язково спробуйте повторити цей рецепт будинку.
- Сир - 250 грам
- Яйце - 4 штуки(4 білки і 3 жовтка )
- Борошно - 30 грам
- Цукор - 50 грам
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка (по бажанню)
1. Насамперед включіть її і розігрійте її до 200 градусів. Підготуйте невеликі жароміцні форми. Використовувати можна абсолютно все, що не боїться високих температур. Змастіть форми вершковим маслом і присипте цукром.
2. Сир викладіть в глибоку миску. На дрібній тертці натріть трохи цедри лимона і додайте. Для аромату ви можете також використовувати щіпку ваніліну. Туди ж вбийте 3 жовтка і всипте просіяне борошно.
3. Збийте до щільних піків білки з цукром (можна взяти пудру).
4. Акуратно перекладіть білки в сир і лопаткою перемішайте. Важливо зробити це дуже акуратно! Наповніть отриманою масою форми і відправте їх у духовку.
5. Вже через 7-15 хвилин (в залежності від розміру формочок) сирне суфле стане апетитного золотистого кольору, його можна буде подавати до столу.
Смачного!
Смачного!