Сирна запіканка в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є аерогриль, то ви знаєте, що готувати в ньому можна практично все. Я пропоную рецепт сирної запіканки в аерогрилі. Вона виходить дуже ніжною на смак і добре тримає форму.
Наводжу докладний рецепт сирної запіканки в аерогрилі. Буває так, що після сигналу запіканка ще не зовсім пропеклась. Тоді я виставляю температуру трохи нижче десь 175 градусів і запікаю ще хвилин 10. Сирна запіканка в аерогрилі виходить дуже ніжною і красивою, коли її готуєш з різнокольоровими цукатами. Але, якщо їх немає, можна додати просто родзинки, теж дуже смачно. Я подаю до запіканці сметану або мед і чашку ароматного чаю. Смачного!
- Сир - 360 грам (жирний)
- Манька - 4 Ст. Ложки(1 ложка для посипання форми)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 1 частина (для змащування форми)
Сир кладемо в миску і ретельно розминаємо виделкою. Додаємо яйця, манку, цукор і трохи солі.
Тепер кладемо в сирну масу цукати.
Форму з аерогрилю змащуємо вершковим маслом і посипаємо манкою.
Викладаємо сирну масу в форму і рясно змащуємо сметаною.
Розігріваємо аерогриль хвилин п'ять. Ставимо форму на нижню решітку. Закриваємо кришкою, виставляємо температуру 200 ° і запікаємо приблизно 30 хв.
Коли зазвучить сигнал, запіканку можна виймати.
Запіканка готова!