Рецепт Картопляна запіканка в аерогрилі фото

Картопляна запіканка в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Картопляна запіканка, приготована в аерогрилі, це швидко, легко і дуже смачно. Соковита, ніжна і дуже апетитна запіканка відмінно підійде на обід або вечерю. Гарантую: всім сподобається!

Опис приготування:

Завдяки всілякого кухонного техніці ми легко і швидко можемо приготувати смачні страви. Ось і сьогодні я хочу вам розповісти, як приготувати картопляну запіканку в аерогрилі. З мінімальної кількості продуктів у вас вийде дивовижно смачний обід або вечерю. Соковита, з апетитною скоринкою запіканка в аерогрилі готується дуже легко і безумовно сподобається всій вашій родині.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Фарш - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Твердий сир - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Сіль - 1 Ст. Ложка (за смаком)
картопляна запіканка в аерогрилі - фото крок 1
Очищену картоплю розрізаємо на частини. Заливаємо водою, додаємо трохи солі і ставимо варитися до готовності.
картопляна запіканка в аерогрилі - фото крок 2
У фарш додаємо дрібно нарізану цибулю, сіль і чорний мелений перець. Добре все перемішуємо.
картопляна запіканка в аерогрилі - фото крок 3
Робимо з відвареної картоплі пюре і даємо трохи охолонути. Потім додаємо яйця, трохи солі і перцю. Добре все перемішуємо.
картопляна запіканка в аерогрилі - фото крок 4
У форму з аерогрилю викладаємо половину пюре, а зверху - фарш.
картопляна запіканка в аерогрилі - фото крок 5
Ставимо форму на середню грати аерогрилю і виставляємо температуру 220-235 градусів. Випікаємо хвилин 20.
картопляна запіканка в аерогрилі - фото крок 6
Дістаємо форму з аерогрилю, викладаємо поверх фаршу другу половину пюре. Потім посипаємо тертим сиром і знову відправляємо в аерогриль.
картопляна запіканка в аерогрилі - фото крок 7
Випікаємо запіканку ще хвилин 20-25 до утворення золотистої скоринки.

Схожі рецепти