Картопляна запіканка в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Картопляна запіканка, приготована в аерогрилі, це швидко, легко і дуже смачно. Соковита, ніжна і дуже апетитна запіканка відмінно підійде на обід або вечерю. Гарантую: всім сподобається!
Завдяки всілякого кухонного техніці ми легко і швидко можемо приготувати смачні страви. Ось і сьогодні я хочу вам розповісти, як приготувати картопляну запіканку в аерогрилі. З мінімальної кількості продуктів у вас вийде дивовижно смачний обід або вечерю. Соковита, з апетитною скоринкою запіканка в аерогрилі готується дуже легко і безумовно сподобається всій вашій родині.
- Картопля - 1 кілограм
- Фарш - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Твердий сир - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Сіль - 1 Ст. Ложка (за смаком)

Очищену картоплю розрізаємо на частини. Заливаємо водою, додаємо трохи солі і ставимо варитися до готовності.

У фарш додаємо дрібно нарізану цибулю, сіль і чорний мелений перець. Добре все перемішуємо.

Робимо з відвареної картоплі пюре і даємо трохи охолонути. Потім додаємо яйця, трохи солі і перцю. Добре все перемішуємо.

У форму з аерогрилю викладаємо половину пюре, а зверху - фарш.

Ставимо форму на середню грати аерогрилю і виставляємо температуру 220-235 градусів. Випікаємо хвилин 20.

Дістаємо форму з аерогрилю, викладаємо поверх фаршу другу половину пюре. Потім посипаємо тертим сиром і знову відправляємо в аерогриль.

Випікаємо запіканку ще хвилин 20-25 до утворення золотистої скоринки.