Сирна пряник
(покроковий рецепт з фото)
Сирна пряник - це проста і ідеальна закуска до ранкової кави або чаю. Готується такі ласощі елементарно: з сиру, яєць, вершкового масла і муки. Дуже подобається дітлахам!
Вашій увазі пропоную класичний рецепт приготування сирної пряники. Ласощі складається з трьох шарів. Два шару становить крихта з борошна, масла і цукру. А між нею - начинка з сиру та інших інгредієнтів. Пряники подають до столу теплою чи холодною, в прикуску до чаю або кави. Хай щастить!
- Сир - 0, 5 кілограма
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 3 Ст. Ложки(+ 0, 5 склянки для начинки)
- Яйця - 3 штуки
- Ваніль - За смаком
- Вершкове масло - 130 грам

Холодне масло, цукор і борошно перетворюємо в крихту.

Перетріть сир через сито, додайте яйця, ванілін, жменю борошна і півсклянки цукру.

Перемішайте до однорідності.

Половину крихти рівномірно розподіляємо по листу.

Викладаємо зверху сирну начинку.

Засипаємо її залишилася крихтою. Випікаємо пряник в духовці до золотистого кольору. Температура - 160 градусів.

Смачного!