Сир «Філадельфія» домашній
(покроковий рецепт з фото)
Сир «Філадельфія» використовується в багатьох блюдах, але ціна у нього не найпривабливіша. А адже його можна без праці приготувати і вдома. Заходьте, я покажу, як це робиться.
Для приготування справжнього сиру «Філадельфія» нам знадобиться сичужний фермент і термометр для вимірювання t молока. І його, і інше ви без зусиль зможете придбати в інтернет магазинах. Молоко для сиру потрібно брати незбиране, а ще краще - просто коров'яче. Але в його якості ви повинні бути повністю впевнені. Жирність у сиру 65-70%. Зберігати його потрібно в холодильнику в закритому плівкою вигляді. Він прекрасно тримає форму при нарізці і намазується на хліб. Використовується для приготування чізкейку, десертів і сирних паст. Якщо плануєте їсти просто як сир, то перед тим як поставити вантаж, посоліть заготовку зверху. При проходження сироватки через сир, він придбає солонуватий смак. Смачного!
- Молоко - 4 L (натуральне)
- Вершки - 1 літр (питні)
- Крем 25% - 50 грам
- Сичужний фермент - 0.02 грами