Сир «Філадельфія» (легкий і смачний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Філадельфія - це дуже ніжний і смачний вершковий сир. Він входить до складу багатьох інших рецептів. У магазинах він коштує недешево, тому запишіть, як приготувати сир "філадельфія" самостійно.
Це приголомшливий рецепт, так як приготувати сир "філадельфія" можна за 15 хвилин! А через 12 годин його вже можна вживати
Величезним плюсом є те, що на виході ми маємо велику кількість сиру і мало відходів.
- Крем 25-30% жирності - 350 грам
- Йогурт класичний - 280 грам
- Лимонний сік - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
1. Для приготування сиру нам потрібні всього лише 4 продукт: жирна сметана, класичний йогурт без ароматизаторів, сіль, і лимонний сік.
2. Йогурт і сметану змішайте в мисці і ложкою перемішайте між собою. Міксером це робити небажано, щоб не вийшла інша консистенція.
3. У цю маса відправте чайну ложку солі без гірки і добре перемішайте.
4. Перед тим, як вводити лимонний сік, спробуйте сирну масу на сіль. Лимонного соку потрібно зовсім трохи, половина чайної ложки.
5. Далі будуть потрібні: сито, марля, глибока миска, блюдце і банку в содою в якості гніту.
У глибоку миску поставте сито і накрийте марлею, складеної в 3-4 шару. Акуратно вилийте туди суміш.
У глибоку миску поставте сито і накрийте марлею, складеної в 3-4 шару. Акуратно вилийте туди суміш.
6. Краї марлі загорніть один на одного, накрийте зверху блюдцем і трохи притисніть руками. На блюдце потрібно поставити банку з водою і відправити все в холодильник на 12 годин.
7. Через 12 годин дістаємо готовий сир і перекладає в красиву тарілочку. У вас повинна вийде гарна, легка, сирна маса, схожа на вершкове морозиво.