«сідало» з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Цей знаменитий пиріг російської кухні готується в найрізноманітніших варіаціях. Втім, так досить часто буває з традиційними рецептами. Одним цікавим і простим варіантом я як раз поділюся.
Пропоную Вашій увазі класну ідею, як приготувати "курник" з листкового тіста з куркою і картоплею. Це дуже спрощений варіант, який напевно припаде до смаку тим, хто любить несолодке випічку без особливого клопоту. Звичайно, якщо у вас в запасі є час, то сміливо додавайте гриби і млинчики. Мені здається, що і цей пиріг цілком гідний уваги. Спробуйте!
- Куряче філе - 700 грам
- Картопля - 700 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Листкове тісто - 1 кілограм
- Сіль і спеції - За смаком

2. Картопля очистіть і наріжте тонкими пластинками. Посоліть трохи і викладіть рівним шаром.

4. Розподіліть нарізану дрібно курочку. Додайте сіль і спеції за смаком.

6. Накрийте начинку другим шаром тіста.