Рецепт «сідало» з дріжджового тіста фото

«сідало» з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Птах , Курка , Дріжджове тісто
Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Для тих, хто любить іноді робити незвичайні, складні, багатокомпонентні страви, хочу запропонувати цю ідею, як приготувати"Курник" з дріжджового тіста. Родзинку російської кухні точно варто спробувати!

Опис приготування:

Якщо ви не знаєте, що з себе представляє ця страва, то коротко скажу, що воно складається з декількох начинок - курячої, овочевий, грибний і борошна. Процес дійсно займає певний час, але в цілому тут немає нічого особливо складного. Для святкового столу, щоб здивувати близьких і гостей, - це те, що треба.

  • Яйце - 3 штуки (тісто)
  • Вершкове масло - 150 грам (тісто)
  • Дріжджі сухі - 3 чайних ложки (тісто)
  • Молоко - 80 мілілітрів (тісто)
  • Цукор - 2 Ст. Ложки (тісто)
  • Сіль - 1/2 Ст. Ложки (тісто)
  • Борошно - 1/2 кілограма (тісто)
  • Куряча грудка - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Спеції для бульйону - За смаком (запашний перець, лавровий лист, сіль)
  • Капуста - 1/2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (для смаження капусти)
  • Яйце - 4 штуки (для грибів)
  • Гриби солоні - 150 грам
  • Яйце - 1 штука (млинці)
  • Молоко - 2 склянки (млинці)
  • Борошно - 1 Склянка (млинці)
  • Сіль і цукор - 1 щіпка (млинці)
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок (млинці)
  • Яйце - 1 штука (для змазування)
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (для змазування)
& Quot; Kurnik
1. Курячі грудки вимийте, відправте в каструлю з холодною водою і відваріть до готовності. Наріжте капусту та моркву, і відправте гаситися на вершковому маслі. Дріжджі і цукор розчиніть в теплому молоці. Відваріть 4 яйця круто і промийте гриби при необхідності.
& Quot; Kurnik
2. У готову опару додайте сіль, розтоплене вершкове масло, яйця, половину борошна. Ретельно перемішайте. Всипте решту борошна, замісіть тісто і залиште в теплі на 1, 5-2 години підходити.
& Quot; Kurnik
3. З'єднайте яйце, щіпку солі і цукру, молоко, борошно і рослинне масло. Ретельно збийте до однорідності. Смажте тонкі млинці (використовувати ми будемо тільки 4). Остигнули яйця з'єднайте з грибами і перемішайте. Курячі грудки можна з'єднати зі смаженою на вершковому маслі цибулею. Остудіть тушковану капусту.
& Quot; Kurnik
4. Отщіпніте шматочок тесту, розкачайте і викладіть у форму. Викладіть млинець, курку, знову млинець і капусту.
& Quot; Kurnik
5. Викладайте так: млинець, гриби з яйцем, млинець. Накрийте другим шаром тіста і щільно защипніть краю.
& Quot; Kurnik
6. Із залишків тіста можна зробити ось такі прикраси. Приклейте їх зверху. Змастіть пиріг збитим яйцем і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте близько 40 хвилин до рум'яності і після змастіть розтопленим вершковим маслом.
Смачного!

Схожі рецепти