Рецепт «сідало» з дріжджового тіста фото

«сідало» з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Птах, Курка, Дріжджове тісто
Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Для тих, хто любить іноді робити незвичайні, складні, багатокомпонентні страви, хочу запропонувати цю ідею, як приготувати "курник" з дріжджового тіста. Родзинку російської кухні точно варто спробувати!

Якщо ви не знаєте, що з себе представляє ця страва, то коротко скажу, що воно складається з декількох начинок - курячої, овочевий, грибний і борошна. Процес дійсно займає певний час, але в цілому тут немає нічого особливо складного. Для святкового столу, щоб здивувати близьких і гостей, - це те, що треба.

  • Яйце - 3 штуки (тісто)
  • Вершкове масло - 150 грам (тісто)
  • Дріжджі сухі - 3 чайних ложки (тісто)
  • Молоко - 80 мілілітрів (тісто)
  • Цукор - 2 Ст. Ложки (тісто)
  • Сіль - 1/2 Ст. Ложки (тісто)
  • Борошно - 1/2 кілограма (тісто)
  • Куряча грудка - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Спеції для бульйону - За смаком (запашний перець, лавровий лист, сіль)
  • Капуста - 1/2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (для смаження капусти)
  • Яйце - 4 штуки (для грибів)
  • Гриби солоні - 150 грам
  • Яйце - 1 штука (млинці)
  • Молоко - 2 склянки (млинці)
  • Борошно - 1 Склянка (млинці)
  • Сіль і цукор - 1 щіпка (млинці)
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок (млинці)
  • Яйце - 1 штука (для змазування)
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (для змазування)
2. У готову опару додайте сіль, розтоплене вершкове масло, яйця, половину борошна. Ретельно перемішайте. Всипте решту борошна, замісіть тісто і залиште в теплі на 1, 5-2 години підходити.
4. Отщіпніте шматочок тесту, розкачайте і викладіть у форму. Викладіть млинець, курку, знову млинець і капусту.

Схожі рецепти