Швидкий торт «шоколадний»
(покроковий рецепт з фото)
Торт із серії "гості на порозі" . Смачний, шоколадний, неймовірно ніжний торт, який буде готовий за лічені хвилини. Такий рецепт ідеально підходить для зайнятих господинь!
Мій рецепт - це база для вашого ідеального торта. Мої домашні дуже люблять їсти такий торт без будь - або добавок. Подаю я його, злегка присипавши цукровою пудрою. Ви ж можете прям в тісто додати шоколадну крихту, горіхи, цукати або родзинки. Або підібрати форму меншого діаметру, але з високими бортиками і випекти високий бісквіт, розрізати його на коржі і змастити кремом, а коржі такого торта просочаться дуже швидко.
- Борошно просіяне - 1, 5 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Какао-порошок - 1/4 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Вода - 1 Склянка
- Рослинна олія - 1/3 склянки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 8-10 грам
1
Розігрійте духовку до 180 градусів.
2
У чисту форму просійте борошно, додайте цукор і ванільний цукор, какао, сіль, соду і перемішайте до однорідності.
3
В окремій ємності змішайте воду, рослинне масло і оцет.
4
У сухих інгредієнтах зробіть виїмку в середині і залийте поступово рідку суміш з масла води і оцту, постійно перемішуючи. Тісто має вийти однорідним.
5
Перелийте тісто в форму, застелену пергаментом і випікайте в духовці 20-25 хвилин. Перевіряйте готовність зубочисткою.
6
Приємного чаювання!