Швидкий рецепт листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Я обожнюю випічку з листкового тіста і сьогодні я розповім все секрети його приготування. Цей швидкий рецепт допоможе приготувати листкове тісто кожної господині, заощадивши час. Приступаємо
Таке тісто відмінно підійде для випічки пирогів, круасанів і багато чого іншого. Рекомендую випробувати цей рецепт всім бажаючим. Випічка з такого тесту вийде дуже смачною! Діліться враженнями про рецепт в коментарях, хай щастить!
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
- Вода холодна - 0, 5 склянки
- Маргарин - 200 грам
- Яйця - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
Починаємо з підготовки основних інгредієнтів.
Борошно просіваємо, холодний маргарин рубаємо ножем і перетираємо з борошном до стану крихти.
Яйце вбиваємо в стакан з холодною водою, додаємо сіль і оцет, гарненько все перемішуємо.
Заливаємо яєчної сумішшю маргарин з борошном і приступаємо до замішування тіста. Готове тісто скачуємо в кулю і прибираємо в холодильник на 1, 5 годину.
Дістаємо тісто, розгортаємо його 2-3 рази, складаючи в кілька шарів. Тісто листкове готове!