Швидкий пиріг з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Такий швидкий пиріг з яйцем в домашніх умовах готується дуже просто. Я зазвичай роблю його на сніданок в формочках для кексів - так він готується ще швидше! ситний, смачний і апетитний - спробуйте!
Ділюся рецептом приготування швидкого пирога з яйцем! Смачний і ніжний, готується майже моментально! Тому я його готую в формах для кексів. Адже, якщо готувати в одній формі, вийде не менш смачно, але почекати, поки пиріг пропечеться, доведеться трохи довше. Так що вирішуйте самі, робити ці міні-пироги або один повноцінний великий пиріг.
- Тісто заморожене - 300 грам
- Шинка - 100 грам (можна замінити сосисками або ковбасою)
- Яйця - 6 штук (за кількістю порцій)
- Сир твердий - 100 грам
1. Тісто розгортаємо і викладаємо на низ форми. Якщо тісто листкове або дріжджове - проткніть його в декількох місцях. Викладаємо шинку.
2. З молока, яєць і спецій робимо бовтанку, як з омлету. Акуратно розливаємо по формах. Посипаємо тертим сиром.
3. Запікаємо, поки верхівка не схопиться. Смачного!