Швидкий пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий пиріг з яблуками готується трохи більше півгодини. Виходить дуже смачним, хрустким, злегка розвалюється, але з кулькою ванільного морозива немає нічого кращого! Пиріг вийде у кожного!
Такий швидкий пиріг з яблуками можна приготувати навіть коли гості вже на порозі. Поки буде розмовляти і питати про новини, все приготуєте. А вже через півгодинки зможете насолоджуватися десертом.
У начинку швидкого пирога з яблуками можна додати груші, банани, трохи улюблених ягід. Якщо хочете. Щоб пиріг був побільше, помножте все інгредієнти на два. Наш швидкий пиріг розрахований на форму 20×20.
Як приготувати швидкий пиріг з яблуками?
1. Яблука промийте. Виріжте плодоніжки, серцевину. Очистіть від шкірки. Наріжте невеликими шматочками або кубиками.
2. Нарізані яблука викладіть в змащений вершковим маслом і присипаний панірувальними сухарями деко. Посипте їх сумішшю з двох столових ложок цукру і кориці.
3. Для тіста змішайте борошно, масло вершкове і три столові ложки цукру (краще буде, якщо зробите цукрову пудру). Заважайте руками. У вас вийде така собі "сипучка" .
4. На яблука викладіть (вірніше - висипте) тісто і відправляйте в розігріту до 200 градусів духовку на 25-35 хвилин. Пиріг повинен добре зарум'яниться.
Усе! Швидкий пиріг з яблуками готовий! Посипте його цукровою пудрою або тертим шоколадом.
Подавайте з морозивом, вершками або чаєм. А краще - з усім відразу!
Смачного!
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Цукор - 5 Ст. Ложок(3 ложки - в тісто, 2 ложки - на яблука)
- Вершкове масло - 3-4 Ст. Ложок
- Яблука - 3-4 штук
- Обкладинка - 1-2 чайних ложок
- Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
У начинку швидкого пирога з яблуками можна додати груші, банани, трохи улюблених ягід. Якщо хочете. Щоб пиріг був побільше, помножте все інгредієнти на два. Наш швидкий пиріг розрахований на форму 20×20.
Як приготувати швидкий пиріг з яблуками?
1. Яблука промийте. Виріжте плодоніжки, серцевину. Очистіть від шкірки. Наріжте невеликими шматочками або кубиками.
2. Нарізані яблука викладіть в змащений вершковим маслом і присипаний панірувальними сухарями деко. Посипте їх сумішшю з двох столових ложок цукру і кориці.
3. Для тіста змішайте борошно, масло вершкове і три столові ложки цукру (краще буде, якщо зробите цукрову пудру). Заважайте руками. У вас вийде така собі "сипучка" .
4. На яблука викладіть (вірніше - висипте) тісто і відправляйте в розігріту до 200 градусів духовку на 25-35 хвилин. Пиріг повинен добре зарум'яниться.
Усе! Швидкий пиріг з яблуками готовий! Посипте його цукровою пудрою або тертим шоколадом.
Подавайте з морозивом, вершками або чаєм. А краще - з усім відразу!
Смачного!