Рецепт Швидкий пиріг з сьомгою фото

Швидкий пиріг з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Риба та морепродукти, Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок
Випічка, Пироги

Всі рецепти на швидку руку створені, щоб виручити господиню. Сьогодні я опишу в легких кроках, як приготувати швидкий пиріг з сьомгою. Швидкий - значить, мінімум часу на тісто і зайві складності!

Насправді для такого швидкого пирога може підійти будь-яка червона риба. Я пробувала готувати його з форелі і звичайного кіжуча. Смак завжди виходив чудовим. Сьогодні за традицією я все-таки вирішила побалувати рідних пирогом з королівської рибки - сьомги.

  • Борошно - 6 Ст. Ложок
  • Молоко - 1 Склянка
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Майонез - 150 грам
  • Сода - 1 щіпка
  • Сьомга - 400 грам
  • Зелень - 1 пучок
швидкий пиріг з сьомгою - фото крок 1
Очищаємо сьомгу від кісточок. Можна брати в магазині вже готове філе, тоді етапу чистки можна уникнути. Ріжемо рибку на маленькі шматочки, змішуємо з рубаною зеленню, спеціями і сіллю.
швидкий пиріг з сьомгою - фото крок 2
У мисці збиваємо яйця з майонезом і просіяного борошном. Додаємо молоко і соду на кінчику ножа. Все збиваємо. Виходить рідке тісто, схоже за консистенцією на сметану.
швидкий пиріг з сьомгою - фото крок 3
1/2 частина тесту виливаємо на деко з високими краями. Форма для запікання може бути будь-який, яка тільки вам зручна.
швидкий пиріг з сьомгою - фото крок 4
Потім рівномірно викладаємо готову начинку на перший шар тіста. Зручніше за все робити це руками, хоча багато хто використовує ложку.
швидкий пиріг з сьомгою - фото крок 5
Заливаємо пиріг тістом і ставимо в розігріту духовку. Час запікання - 45 хвилин. Температуру виставляємо 150 градусів. Пиріг готовий! Ріжемо його на шматочки і подаємо в гарячому вигляді - так блюдо ароматні!

Схожі рецепти