Осетинський пиріг з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Для цього пирога важливо придбати свіжу рибу - завдяки цьому блюдо вийде дуже ніжним, соковитим і смачним. Приготуйте це чудове блюдо для своєї сім'ї.
Смачний пиріг, який можна приготувати на святковий стіл. Замісити дріжджове тісто і дайте йому піднятися. Рибу поріжте і обсмажте з цибулею на сковороді. Підоспілому тісто розділіть на дві частини і розкачайте їх в круглі коржі. На одну з них викладіть начинку, а другий накрийте зверху. Краї защіпніте і дайте трохи постояти. Потім випікаючи пиріг в духовці протягом 20 хвилин. Готовий пиріг трохи остудіть, і стільчик для годування. Смачного!
- Сьомга - 500 грам
- Цибуля - 200 грам
- Масло рослинне - 50 грам
- Дріжджі свіжі - 30 грам
- Борошно - 4 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
Приготування цього пирога почнемо з начинки - спочатку поріжте свіжу сьомгу, подрібніть цибулю.
Розжарити на сковороді олію і обсмажте рибу з цибулею. Для обсягу в начинку можна додати трохи вареного рису.
Розчиніть дріжджі в теплій воді, додайте яйце, цукор, сіль, рослинне масло і борошно. Замісити тісто і дайте йому добре піднятися в теплому місці.
Підоспілому тісто розділіть на дві частини і розкачайте їх в круглі коржі. На одну з них викладіть начинку, а другий накрийте зверху. Краї защіпніте і дайте трохи постояти. Тим часом розігрійте духовку до 200 градусів і відправте пиріг випікатися протягом 20 хвилин. Потім трохи остудіть і подайте на стіл.