Рецепт Осетинський пиріг з сьомгою фото

Осетинський пиріг з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Осетинська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Для цього пирога важливо придбати свіжу рибу - завдяки цьому блюдо вийде дуже ніжним, соковитим і смачним. Приготуйте це чудове блюдо для своєї сім'ї.

Опис приготування:

Смачний пиріг, який можна приготувати на святковий стіл. Замісити дріжджове тісто і дайте йому піднятися. Рибу поріжте і обсмажте з цибулею на сковороді. Підоспілому тісто розділіть на дві частини і розкачайте їх в круглі коржі. На одну з них викладіть начинку, а другий накрийте зверху. Краї защіпніте і дайте трохи постояти. Потім випікаючи пиріг в духовці протягом 20 хвилин. Готовий пиріг трохи остудіть, і стільчик для годування. Смачного!

  • Сьомга - 500 грам
  • Цибуля - 200 грам
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Дріжджі свіжі - 30 грам
  • Борошно - 4 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 1 штука
осетинський пиріг з сьомгою - фото крок 1
Приготування цього пирога почнемо з начинки - спочатку поріжте свіжу сьомгу, подрібніть цибулю.
осетинський пиріг з сьомгою - фото крок 2
Розжарити на сковороді олію і обсмажте рибу з цибулею. Для обсягу в начинку можна додати трохи вареного рису.
осетинський пиріг з сьомгою - фото крок 3
Розчиніть дріжджі в теплій воді, додайте яйце, цукор, сіль, рослинне масло і борошно. Замісити тісто і дайте йому добре піднятися в теплому місці.
осетинський пиріг з сьомгою - фото крок 4
Підоспілому тісто розділіть на дві частини і розкачайте їх в круглі коржі. На одну з них викладіть начинку, а другий накрийте зверху. Краї защіпніте і дайте трохи постояти. Тим часом розігрійте духовку до 200 градусів і відправте пиріг випікатися протягом 20 хвилин. Потім трохи остудіть і подайте на стіл.

Схожі рецепти