Шоколадно-карамельні тістечка
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування шоколадно-карамельних тістечок насправді зовсім не такий складний, як може здатися. Зате результат - першокласний, зовсім як "снікерс" виходить! навіть краще!
Для цього рецепта приготування шоколадно-карамельних тістечок я рекомендую використовувати невелику форму, - так шари будуть товстіший, а значить, в розрізі ваше тістечко буде виглядати дуже апетитно! Взагалі ж готувати тістечка зовсім не складно, - зате від компліментів потім не відіб'є!
- Печиво - 250 грам (краще - шоколадне)
- Вершкове масло - 175 грам
- Funduk obžarennyj - 120 грам
- Шоколад - 250 грам
- Вершки 30% - 1/3 склянки
- Цукор - 1/4 склянки (краще - коричневий)
- Згущене молоко - 400 грам
1. Розтопити на водяній бані 125 г масла. Маленький шматочок поки залиште в холодильнику.
2. Печиво подрібніть в крихту за допомогою блендера. Змішайте з маслом і руками перекладіть у форму. Разладьте, щоб вийшов корж. Наверх - горіхи, трохи вдавлюють їх у корж.
3. Основу поки відправте в холодильник. Займемося карамеллю, - згущене молоко разом із залишками масла і цукром поміщаємо на плиту, і на маленькому вогні уварюємо, поки не стане приємного бежевого кольору. Не забувайте помішувати! Потім цю карамель розмазує рівномірно поверх горіхів на коржі. І знову відправимо в холодильник.
4. Тепер в миску, підходящу для мікрохвильовки, викладаємо шоколад і вершки. Відправимо в мікрохвильовку розтоплювати. Потім перемішаємо, і поливаємо нашу основу. І знову відправимо в холодильник, нехай стоїть хоча б три години.
5. Вуаля! дістаємо, нарізаємо, і подаємо до столу! Смачного!