Шоколадно-горіховий торт
(покроковий рецепт з фото)
Я розкрила секрет щастя моїх дітей під час святкового вечора. Щоб я ні подала на основне блюдо з нелюбимих овочів або "самий несмачний салат", на їх погляд, все може бути виправлено.
Розповідаю вам цей секрет. Всього лише потрібно завершити вечерю потрібної випічкою. Як приготувати шоколадно-горіховий торт, прочитайте нижче. Це ну дуже смачний десерт! він м'який, солодкий, ароматний і, що найважливіше, не сильно б'є по вашому бюджету. Загалом, уважно ознайомтесь з інструкцією і готуйте!
- Вершки 20% - 200 грам
- Шоколад молочний - 100 грам
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 1, 25 склянки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Волоський горіх - 0, 5 склянки (подрібнений)
- Згущене молоко - 200 грам
- Какао - 3, 5 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
Яйця збийте з цукром до повного розчинення і появи піни. Далі всипте в суміш какао, розпушувач, горіхи і борошно. Все розмішайте.
Розігрійте духовку до 180 градусів. У форму для випічки покладіть пергаментний папір. Влийте в неї тісто і запікайте 35 хвилин.
Готовий корж дістаньте з форми і паперу. Остудіть і розрізати вздовж на 2 частини.
Приготуйте крем. У каструльку влийте згущене молоко, вершки і закиньте шматочки шоколаду. Варіть суміш на середньому вогні до повного розчинення шоколаду, постійно помішуючи.
Тепер зберіть торт: покладіть корж, залийте його половиною крему; зверху покладіть наступний корж і залишився крем.
Залиште просочуватися торт в холодильнику на 10 годин. Потім прикрасьте його на свій розсуд і подавайте. Приємною дегустації!