Шоколадно-горіховий тарт

Шоколадно-горіховий тарт
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Цей десерт не назвеш дієтичним, але точно можна сказати, що він смачний, але ж це найголовніше. Чи не вважайте калорії, а краще насолодитеся. розповім, як приготувати шоколадно-горіховий тарт.

опис приготування:

Для тарта використовуйте один сорт горіхів або їх суміш. Краще візьміть шоколад з вмістом в ньому какао не менше 70%, тоді смак випічки буде дійсно насиченим і дуже шоколадним. Пісочну основу для нього можна зробити з білого тесту, а можна додати в нього какао. Подавайте тарт тільки після охолодження.

  • Кокосова стружка— 80 грам(пластівці; 40 грам для тіста, 40 грам для прикраси)
  • мигдалеве борошно— 190 грам
  • Кокосова олія— 2 Ст. ложки
  • Кленовий сироп— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка
  • Кокосове молоко— 240 мілілітрів
  • Чорний шоколад— 340 грам
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
  • горіхи— 40 грам
1 змішайте борошно, 40 грам кокосової стружки, сіль. Змішайте розтоплене кокосове масло і кленовий сироп. З'єднайте сухі і мокрі інгредієнти, замісіть тісто.

2 Перекладіть тісто в форму для запікання, розподіліть тісто пальцями в рівномірний шар, формуючи краю.

3 Випікайте основу в розігрітому до 170 градусів духовці 12-15 хвилин, потім остудіть при кімнатній температурі мінімум 1 час.

4 Шоколад розламати на шматочки. У сотейнику нагрійте кокосове молоко і залийте їм шоколад, розмішайте до його повного розчинення, додайте ванільний екстракт.

5 Підсмажте горіхи і залишилася кокосову стружку (краще кокосові пластівці).

6 У форму, яка вже охолола, вилийте шоколадну начинку, додайте горіхи (можна перемішати, або викладіть тільки по центру).

7 Надішліть тарт мінімум на 1 час в холодильник, щоб застигла начинка. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Шоколадно-карамельний тарт

Шоколадно-карамельний тарт

шоколад, карамель і сіль — чи можливо таке поєднання? А чому б і ні! Час рухається вперед, і смаки теж змінюються. Треба пробувати нове, не боятися йти на експерименти. Зробимо це разом! опис приготування: Запишіть собі, як приготувати шоколадно-карамельний тарт. У ньому буде поєднуватися розс...

читати далі
Банановий тарт татен

Банановий тарт татен

& Quot; викл Tateishi" — це французький пиріг-перевертиш, готують його з різними фруктами. Мій сьогоднішній рецепт буде з бананами, так готує цей пиріг Гордон Рамзі. опис приготування: На початку рецепта я заявила, що цей рецепт від Гордона Рамзі, єдина відмінність мого пирога від оригіналу в ...

читати далі
Брусничний тарт

Брусничний тарт

Цей брусничний тарт в домашніх умовах готується просто, а виходить дуже смачним. Я ось нудотну випічку не люблю, тому додавання цих кислуватих ягід в десерт — справжнє задоволення! опис приготування: Цей простий рецепт брусничного тарта я підгледіла в одному журналі. там було цукру на порядок ...

читати далі
Чорничний тарт

Чорничний тарт

Чорничний тарт готується з пісочного тіста з начинкою з соковитих ягід. Тарт можна приготувати на полуденок або сніданок, його обожнюють і дорослі і діти. як вид, випічка має суцільні переваги! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування чорничного тарта в домашніх умовах. Із з...

читати далі
Фісташковий тарт з білим шоколадом

Фісташковий тарт з білим шоколадом

Для любителів апетитних і вишуканих десертів хочу запропонувати цей класний варіант, як приготувати фісташковий тарт з білим шоколадом. насичений смак, приголомшливий аромат і зовнішній вигляд підкорять вас! опис приготування: Такий десерт обов'язково припаде до душі і дорослим, і діткам. Відр...

читати далі