Шоколадно-горіховий пиріг за 15 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Хочеться солоденького? Швидше йдіть на кухню і приготуйте смачний і дуже швидкий пиріг з мікрохвильовки. Записуйте рецепт випічки, як приготувати шоколадно-горіховий пиріг за 15 хвилин.
Є у мене в запасі кілька рецептів випічки в мікрохвильовій печі, наприклад, кекс в чашці. А більшість людей використовують її тільки для розігріву готових страв. Відразу з печі пиріг варто гарненько остудити в холодильнику або в морозильній камері. Можна запекти його у великій формі, в чашці, в формочках для кексів.
- Борошно - 150 грам
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 60 грам
- Мед (темна патока) - 4 Ст. Ложки
- Горіхи і сухофрукти - 3 Ст. Ложки
- Вода - 125 мілілітрів
1. У миску налийте воду, надішліть її на 1 хвилину в мікрохвильову піч.
2. Викладіть горіхи і сухофрукти в миску з гарячою водою, залиште на 7 хвилин.
3. У миску просійте борошно, додайте до неї какао і соду, перемішайте.
4. Тим часом фрукти і горіхи вже трохи розм'якли, додайте до них цукор.
5. Влийте рослинне масло і мед або патоку, перемішайте.
6. З'єднайте борошно з фруктами і водою.
7. Перемішайте гарненько, щоб не було грудочок.
8. Змастіть форму для випічки рослинним маслом, вилийте в неї тісто.
9. Надішліть форму в мікрохвильову піч на 5 хвилин і запікайте на максимальній потужності.
10. Готовий кекс відправте в холодильник на 1 час.
11. Подавайте остиглий кекс. Смачного!