Рецепт Шоколадний пиріг з гарбузом і горіхами фото

Шоколадний пиріг з гарбузом і горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Овочі , Какао , Гарбуз
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 16-20
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Цей пиріг можна зробити не тільки з гарбузом, підійде цукіні, кабачок, морква, завдяки чому пиріг можна зробити в будь-який час року. Розповім, як приготувати шоколадний пиріг з гарбузом і горіхами.

Опис приготування:

Підійдуть звичайні волоські горіхи, а також пекан або фундук. Можете додати шоколадну стружку замість горіхів. В результаті у вас вийде 2 пирога. Якщо хочете менше, зменшіть інгредієнти в 2 рази. Пиріг подавайте після охолодження, прикрасивши його подрібненими горіхами.

  • Борошно - 2 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сода - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 склянки
  • Какао - 3/4 склянки
  • Яйця - 4 штуки
  • Міцну каву - 0, 5 склянки
  • Рослинна олія - 1 Склянка
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Терта гарбуз - 3 склянки
  • Пекан - 3/4 склянки
шоколадний пиріг з гарбузом і горіхами - фото крок 1
1. У миску просійте борошно, змішайте її з розпушувачем, содою, сіллю.
шоколадний пиріг з гарбузом і горіхами - фото крок 2
2. В іншій мисці змішайте цукор, какао, яйця, кава, рослинна олія, ванільний екстракт.
шоколадний пиріг з гарбузом і горіхами - фото крок 3
3. Очистіть і натріть сирий гарбуз, додайте в миску до яєць і розмішайте.
шоколадний пиріг з гарбузом і горіхами - фото крок 4
4. Додайте шоколадно-яєчну суміш до борошняної, перемішайте.
шоколадний пиріг з гарбузом і горіхами - фото крок 5
5. Наріжте 0, 5 склянки горіхів, викладіть їх до тесту.
шоколадний пиріг з гарбузом і горіхами - фото крок 6
6. Змастіть 2 форми для випікання маслом, вилийте в них тісто. Прикрасьте горіхами.
шоколадний пиріг з гарбузом і горіхами - фото крок 7
7. Запікайте при 180 градусах близько 40 хвилин.
шоколадний пиріг з гарбузом і горіхами - фото крок 8
8. Залиште пиріг у формі на 5 хвилин, потім перекладіть на решітку і залиште до повного охолодження.

Схожі рецепти