Рецепт Шоколадний пиріг Брауні фото

Шоколадний пиріг Брауні
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Яйця , Шоколад
Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хтось Брауні називає тортом, а хтось пирогом. Деякі вважають його навіть кексом. Але, в будь-якому варіанті це дивно смачний десерт, який легко готується в домашніх умовах. Спробуйте!

Опис приготування:

Брауні - це чудовий десерт, який сьогодні за популярністю на першому місці в будь-якому ресторані. Готувати його в домашніх умовах зовсім не складно. Головне, щоб було вершкове масло, шоколад, мука, горіхи, цукор і яйця. З цього мінімуму доступних продуктів і готується це дивовижне ласощі.

Дивіться, як приготувати шоколадний пиріг Брауні.

  • Борошно - 100 грам
  • Чорний шоколад - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 100 грам
  • Грецькі горіхи - 50 грам
шоколадний пиріг Брауні - фото крок 1
1. З'єднуємо вершкове масло і шоколад, ставимо на водяну баню, щоб ці інгредієнти повністю розтопилися.
шоколадний пиріг Брауні - фото крок 2
2. Даємо розтопленої масі трохи постояти (не більше 5 хвилин).
шоколадний пиріг Брауні - фото крок 3
3. Додаємо борошно і починаємо замішувати тісто.
шоколадний пиріг Брауні - фото крок 4
4. Подрібнюємо горіхи (можна брати будь-які на ваш смак) і висипаємо в шоколадну масу. Замішуємо тісто знову.
шоколадний пиріг Брауні - фото крок 5
5. Тепер збиваємо яйця з цукром. Маса повинна збільшитися в кілька разів.
шоколадний пиріг Брауні - фото крок 6
6. У цю яєчну масу викладаємо наше шоколадне тісто і акуратно все перемішуємо до однорідного стану.
шоколадний пиріг Брауні - фото крок 7
7. Вийде рідке шоколадне тісто.
шоколадний пиріг Брауні - фото крок 8
8. Виливаємо його в підготовлену заздалегідь форму для запікання і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 10-12 хвилин. Головне в приготуванні Брауні не перетримати. Усередині пиріг повинен бути тягучим і м'яким.
шоколадний пиріг Брауні - фото крок 9
9. Після випікання даємо пирогу охолонути, після чого виймаємо з форми, нарізаємо невеликими частинами, нагадують тістечка, і подаємо до столу.

Схожі рецепти