Рецепт Шоколадний десерт з чорною смородиною фото

Шоколадний десерт з чорною смородиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Ягоди , Какао , Яйця , Смородина , Чорна смородина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Солодке , Десерти , Суфле
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Розповім, як приготувати шоколадний десерт з чорною смородиною, ніжний і красивий. Цей десерт підкорить вас поєднанням шоколадного смаку і легкої кислинки смородини, які дарують свої аромати.

Опис приготування:

Десерт, приготований за цим рецептом, виходить рідким всередині, але з хрусткою скоринкою. Ви можете використовувати будь-які ягоди для основи цього десерту, наприклад, полуницю, вишню, чорницю. Обов'язково додайте смородиновий лікер або коньяк в тісто для більш яскравого аромату десерту, а також використовуйте якісне какао. Рекомендую готувати десерт в керамічних чашках або невеликих формочках, щоб його можна було красиво подати на стіл.

  • Цукор - 100 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Смородина чорна - 150-180 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Смородиновий лікер (коньяк) - 2 Ст. Ложки
  • Какао - 4 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
шоколадний десерт з чорною смородиною - фото крок 1
1. Яйця кімнатної температури змішайте з цукром, ванільним цукром і добре збийте міксером. Додайте розтоплене вершкове масло і смородиновий лікер, збийте.
шоколадний десерт з чорною смородиною - фото крок 2
2. Додайте какао і борошно, ретельно перемішайте тісто віночком. У змащені вершковим маслом керамічні чашки викладіть промиті і просушені ягоди чорної смородини.
шоколадний десерт з чорною смородиною - фото крок 3
3. Зверху рівномірно розподіліть тісто. Випікайте в розігрітій до 175 градусів духовці 15 хвилин до утворення легкої скоринки. Смачного!

Схожі рецепти