Шоколадні капкейки
(покроковий рецепт з фото)
Капкейкі - маленькі тортики, смачний десерт на дитяче свято, день народження або сімейне чаювання. Розповім вам рецепт, як приготувати шоколадні капкейкі з вершковим кремом.
Капкейкі виходять ніжними, тануть у роті. Яскравий шоколадний смак прекрасно оттеняется ніжним вершковим кремом з сирного сиру. Приготуйте, це дуже смачно!
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 160 грам
- Ванілін - 1 щіпка
- Масло оливкове - 70 мілілітрів
- Борошно - 120 грам
- Какао-порошок - 2 Ст. Ложки
- Сирний вершковий сир - 500 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
- Вершкове масло, 82.5% - 100 грам
1. Підготуйте необхідні продукти для тіста. Борошно просійте в миску, з'єднайте з какао-порошком.
2. Яйця збийте з цукром і ваніліном в стійку міцну піну, протягом 5-7 хвилин. Продовжуючи збивати, тонкою цівкою влийте оливкова олія.
3. Додайте борошно, акуратно перемішайте.
4. Розкладіть тісто по силіконовим формочках за допомогою столової ложки. Форми наповнюйте на 2/3 обсягу.
5. Випікайте в розігрітій духовці протягом 30 хвилин при 180 градусах. Остудіть, вийміть з формочок, повністю остудіть на решітці.
6. Підготуйте необхідні продукти для крему. Розм'якшене вершкове масло і цукрову пудру збийте в пишну масу. Сирний сир збийте протягом 2-х хвилин. З'єднайте з масляною сумішшю, збийте.
7. Крем помістіть в кондитерський мішок, відсадити на шоколадні кекси. Смачного!