Рецепт Шоколадні капкейки з полуничним кремом фото

Шоколадні капкейки з полуничним кремом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Ягоди , Молочні продукти , Яйця , Молоко , Вершкове масло , Полуниця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Капкейк
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати шоколадні капкейкі з полуничним кремом, дуже ніжні, з ароматним тестом і дуже красивим кремом! Вони стануть родзинкою будь-якого чаювання! Спробуйте!

Опис приготування:

Ароматна випічка є найкращим частуванням до чаю або кави, тому з рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати неймовірно апетитні шоколадні капкейкі з полуничним кремом! Вони виходять в міру вологими всередині, а крем - дуже ніжним. Поєднання шоколаду і полуниці є майже що традиційним, так що в смаку цього десерту сумніватися не варто. Рекомендую вам додати трохи барвника в крем, щоб його колір став більш насиченим.

  • Цукор - 180-260 грам(200 г в тісто, 60 г в крем)
  • Борошно - 160 грам
  • Вершкове масло - 180 грам(100 г в тісто, 80 г в крем)
  • Яйце - 2 штуки
  • Яєчний білок - 1 штука
  • Какао - 1/2 склянки
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Крем - 1/4 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Полуниця - 50 грам (у мене - размороженная)
  • Харчовий барвник - 2-3 грам
шоколадні капкейки з полуничним кремом - фото крок 1
1. Приготуйте суху частину тесту: просійте через сито борошно, какао, розпушувач, сіль. Добре перемішайте. В окремій мисці збийте міксером розм'якшене вершкове масло з цукром.
шоколадні капкейки з полуничним кремом - фото крок 2
2. Додайте ваніль, яйця і знову збийте. Потім додайте молоко і сметану, добре перемішайте міксером. Додайте сухі інгредієнти і перемішайте тісто міксером до однорідного стану.
шоколадні капкейки з полуничним кремом - фото крок 3
3. Розлийте тісто в форми для кексів і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин. Готові капкейкі перевірте зубочисткою, вона повинна бути сухою.
шоколадні капкейки з полуничним кремом - фото крок 4
4. Приготуйте крем: в сухому посуді змішайте білок з цукром і поставте на парову баню до розчинення цукру (нагрійте до температури приблизно 40 градусів). Дайте масі охолонути протягом 10 хвилин.
шоколадні капкейки з полуничним кремом - фото крок 5
5. Полуницю процідіть і протріть до стану однорідного пюре за допомогою сита або блендера.
шоколадні капкейки з полуничним кремом - фото крок 6
6. На невеликій швидкості збийте міксером білки з цукром, поступово збільшуючи швидкість збивання. Додайте розм'якшене масло, знову збийте.
шоколадні капкейки з полуничним кремом - фото крок 7
7. Додайте полуницю (можете вмішати в неї трохи барвника) і перемішайте міксером. Заправте крем в кондитерський мішок і прикрасьте їм остиглі капкейкі. Посипте їх кондитерським конфетті. Смачного!

Схожі рецепти